Anne te Koppele|ma, 20 februari 2023|Algemeen

Kom maar op met de goede voornemens. De nieuwe fietsactie Lekker Onderweg loopt nog! Doe mee met jouw bedrijf. 

Zoals iedereen weet is fietsen gezond, duurzaam, goedkoop en vaak ook nog snel. En uit vorige succesvolle fietsacties bleek steeds dat deelnemers vooral meedoen vanwege gezondheid en vitaliteit (bron: Vitaliteitsonderzoek van Provincie Overijssel);

Daar speelt Overijssel Onderweg met de fietsactie ‘Lekker onderweg” helemaal op in. Daarbij wordt gebruikgemaakt van de succesvolle Vitaliteitsapp van SamenGezond met al ruim 60.000 actieve gebruikers.

Fietsactie “Lekker onderweg”
Binnen de app SamenGezond heeft Overijssel Onderweg een eigen omgeving, waarbij de deelnemers extra fietschallenges aangeboden krijgen. Door deel te nemen laten deelnemers minstens één keer per week de auto staan en gaan fietsend naar het werk. Om de week kunnen deelnemers meedoen aan nieuwe uitdagingen. Met deze uitdagingen gaan deelnemers samen meer bewegen (afgelopen maand zijn er met de app ruim 280.0000 wandelingen geregistreerd), maar vooral meer fietsen!

Medewerkers registreren met de app hun beweegminuten en verdienen zo punten. Met de punten maken ze kans op mooie prijzen. Daarnaast kunnen ze ook nog een gezonde beloning voor hun werkgevers verdienen, zoals een pingpongtafel, fruit op het werk of een ergonomische zitbal. Deelname aan de acties is gratis!

Je hoeft als werkgever geen administratie bij te houden, persoonsgegevens te delen of contracten te tekenen. We vragen werkgevers alleen of je de fietsactie intern wilt communiceren. Je ontvangt van ons kant en klare communicatiematerialen.

Klik hier voor meer informatie.

Heb je vragen?

Contact opnemen