Anne te Koppele|ma, 26 februari 2024|Algemeen

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜?
Eรฉn van de belangrijkste vragen voor jou als ondernemer. En daarmee ga je aan de slag in de training Basis Marketing & Sales met onze collega Bert Breukers.

Bert vertelt waarom jij deze training niet mag missen. โ€œJe gaat nadenken over de meest cruciale vragen van het ondernemerschap. Wie zijn je klanten? Waarom zouden ze voor jou kiezen? Hoe ziet je markt eruit? En hoe breng je jouw boodschap over? Je moet kiezen als ondernemer, om gekozen te worden door jouw klant. Keuzes maken wat betreft doelgroep, strategie en ga zo maar door.โ€

Je krijgt allerlei handige hulpmiddelen van Bert die jou helpen bij het maken van die keuzes. โ€œIk maak gebruik van de tools op www.startenintwente.nl. Denk aan Persona of Organisata om je doelgroep beter in kaart te brengen. Of de Customer Journey, de Concurrentieanalyse. En de SWOT-analyse, dat is eigenlijk de samenvatting van je marketingplan. Kijk gerust eens op StarteninTwente.nl, maak gebruik van de tools. En ik zie je graag bij de training!โ€

Er zijn nog enkele plekken vrij voor de eerstvolgende training Basis Marketing & Sales op 12 en 19 maart, van 9.00 tot 12.00 uur bij ons in H164 in Hengelo. Reserveer hier jouw plek.

(Bron: ROZ)

Heb je vragen?

Contact opnemen