Mobiliteitsacties Twente Mobiel

Samen werken aan een beter bereikbaar ondernemend Twente.

Hoe houden we ondernemend Twente bereikbaar?
Daar gaan Twente Mobiel en MKB Twente samen aan werken.

Twente Mobiel is een non-profit organisatie die belangen van werkgevers en overheid op een effectieve manier bij elkaar brengt.
Twente Mobiel helpt werkgevers bij hun mobiliteits- en duurzaamheidsbeleid, door het geven van advies, ondersteuning en samen realiseren van acties en projecten.

Kansen voor MKB ondernemers

Werkgevers in Twente sluiten zich aan bij Twente Mobiel om verschillende redenen, maar vooral om te werken aan duurzaamheid, kostenbesparing en gezondere medewerkers.
MKB Twente wil samen met Twente Mobiel ook het MKB laten profiteren van aantrekkelijke mobiliteitsacties.

Quickscan Mobiliteit

Hoe kunt u uw mobiliteit duurzamer inrichten? Met de quickscan Mobiliteit ontdekt u wat de concrete kansen zijn binnen uw bedrijf. Download gratis de inventarisatie hier-> Inventarisatieformulier Twente Mobiel. Stuur de ingevulde lijst naar Tim van Twente Mobiel en u krijgt vrijblijvend advies.

E-fiets actie

Via MKB Twente kunnen uw medewerkers 3 maanden een e-bike testen voor woon-werkverkeer en zakelijke ritten. Hiermee willen we laten ervaren dat een e-fiets gezond, goedkoop, milieuvriendelijk en gemakkelijk alternatief is voor de auto en voordelen biedt voor werkgevers en werknemers.
“Fietsende medewerkers zijn fittere en productievere medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een lager ziekteverzuim.” – Kristel Konst Senior HR adviseur Wouter Witzel Eurovalve.

  • Er zijn 5 e-fietsen beschikbaar voor geïnteresseerde MKB bedrijven.
  • U mag maximaal 3 maanden de elektrische fiets uitproberen, hierna zal een korte evaluatie plaatsvinden.
  • Na afloop ontvangt u via MKB Twente vrijblijvend een aantrekkelijk plan voor de aanschaf of lease van elektrische fietsen voor uw bedrijf.

Heeft u interesse in deze actie neem dan contact met ons op.

Verkeerscamera’s

Op 14 drukke plaatsen in Twente heeft Twente Mobiel camera’s geplaatst die de situatie op de weg volgen. Op www.timweethet.nl bekijkt u live de beelden. Zo kunnen u en uw medewerkers efficiënter reizen en aansluiten in de file voorkomen.

Tim reist voor medewerkers

Waar Twente Mobiel zich richt op werkgevers, is Tim speciaal in het leven geroepen voor werknemers.

Tim is een eigentijds karakter dat op allerlei manieren mensen informeert en inspireert om na te denken over hun reisgedrag. Tim blogt, initieert diverse acties en campagnes, heeft een eigen Control Room die de drukte op de Twentse wegen in de gaten houdt en hij is zeer actief op Facebook en Twitter.

‘Vraag het Tim’

Uit een onderzoek onder de leden van MKB Twente blijkt dat er behoefte is aan informatie en advies over mobiliteitsmanagement. Twente Mobiel beantwoordt graag uw vragen over dit onderwerp. Vul het formulier hieronder in en Tim, of een van zijn collega’s, neemt contact met u op.

‘Vraag het Tim’ Mobiliteitsloket

  • Contactpersoon: *
  • Naam bedrijf: *
  • E-mailadres: *
  • Telefoon: *
  • Bericht