Stagiair Communicatie, marketing en events m/v

met ingang van februari 2019

Heb jij wel eens een doelgroep bediend van meer dan 500 aangesloten bedrijven uit het Midden- en Kleinbedrijf? Nee? MKB Twente is een regionale partner van MKB Nederland die zich lokaal en regionaal inzet voor haar leden en we zijn met ingang van februari 2019 op zoek naar een stagiair! We zijn dagelijks bezig met activiteiten die gericht zijn op de ontwikkeling, ondersteuning en het optimaliseren van het ondernemerschap bij onze leden. Via sponsoring bieden wij organisaties en bedrijven effectieve exposure en/of zichtbaarheid aan bij onze leden, en daarnaast ook de mogelijkheid om samen events en bijeenkomsten te organiseren.

 

Een zeer dynamische stageplek waar je de ene dag werkt aan een bericht over een ledenactie die in de nieuwsbrief en op social media wordt geplaatst en de andere dag de event-coördinatie op je neemt. We bieden je een veelzijdige stage waar eigen inzet en verantwoordelijkheid wordt beloond en je de kans krijgt om ook op strategisch niveau mee te denken bij de inhoud. Je krijgt de ruimte om te excelleren in datgene waar je goed in bent en verder in wilt ontwikkelen.

 

Wat ga je doen bij ons?
Jij gaat je bezig houden met verschillende onderstaande activiteiten, o.a.:

  • Het ondersteunen in de organisatie van diverse events
  • Het verzorgen van de digitale nieuwsbrief
  • Social media: strategie en planning, beheren en uitbouwen van accounts
  • Ondersteuning bij PR en media publicaties in tekst en opmaak
  • Meedraaien in het team van MKB Twente: inkomend emailverkeer bijhouden en verwerken, publiceren van berichten en beheer van de MKB Twente website
  • Daarnaast verantwoordelijk voor een goede sfeer!

 

Waar ben je goed in?
MKB Twente zoekt een ambitieuze, gezellige, creatieve en vooral leuke stagiair met een HBO opleiding in de richting van Facility Management, Marketing, Communicatie, Events of Commerciële Economie. Ben jij creatief? Weet jij op een leuke manier de social media bij te houden? En vind je het leuk om je horizon te verbreden als het gaat om communicatie, marketing, sponsoring en evenementen? Toevallig ook je rijbewijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

In het kort, wat kun je verwachten?
Leuke sfeer? Jazeker! Je werkt nauw samen met het team en partners van MKB Twente en je komt dagelijks in contact met diverse ondernemers uit het MKB, dus ook goed voor jouw netwerk!

Locatie:                      MKB Twente is gevestigd in het Saxion Centrum voor Ondernemerschap, Ariensplein 1 te Enschede
Stagevergoeding?     Conform opleiding
Aantal uren?              32 uur per week
Dienstverband?        Meeloopstage (3e jaar) of afstudeerstage (4e jaar, opdracht zelf in te vullen)
Opleidingsniveau?   HBO in de richting in de richting van Facility Management, Marketing, Communicatie, Events of Commerciële Economie.

 

Geïnteresseerd of wil je meer informatie?

Stuur gauw een mail naar: secretariaat@mkb-twente.nl of bel: 088 – 019 1344 en wie weet ga je het team van MKB Twente in februari 2018 versterken!