Wat doet MKB Twente voor de ondernemers?

Wat doet MKB Twente voor de ondernemers?

16-10-2018

Wat doet MKB Twente voor de ondernemers? Dat was mijn eerste gedachte toen ik voor het eerst de vacature van Marketing en Communicatie van MKB Twente zag.

Ik kom uit een familie van ondernemers. Als je net zoals ik denkt, vind je drie houdingen heel belangrijk.

De eerste houding is nieuwsgierigheid; daarom ging ik meteen op zoek naar informatie over MKB Twente en haar activiteiten met betrekking tot de ondernemers. Ik heb geleerd dat de MKB Twente hmm… iets voor de ondernemers doet, ja… Ze maken de ondernemers sterker en ook slimmer, zoiets dacht ik. Het was voor mij nog niet helemaal duidelijk wat MKB Twente nou eigenlijk precies voor de ondernemer doet en hoe zij de ondernemers bijstaan. Toch leek het me erg interessant om voor MKB Twente te werken en ik ging de uitdaging aan om te solliciteren. Het moet voor mijn charmante Mexicaanse accent geweest zijn dat ik uitgenodigd werd voor een vervolggesprek en uiteindelijk werd aangenomen 😉.

Zoals ik heb aangegeven, houd ik van het opdoen van kennis. Ik denk dat als je maar voldoende rondsnuffelt je elke dag iets nieuws en bruikbaars kan leren. Met behulp van geweldige collega’s, Laura, Ellen en Karlijn, ben ik erachter gekomen wat MKB Twente doet voor haar leden. MKB Twente verenigt, waardoor de ondernemers eigenlijk zichzelf en elkaar ook sterker maken. Toen ik dit concept begreep, ging ik hard aan de slag om met mijn ervaring in Marketing en Public Relations bij te dragen aan het succes van MKB Twente.

Ik ben super enthousiast om stage te lopen omdat ik veel kansen zie op persoonlijk vlak, maar ook voor MKB Twente en haar leden.

De tweede houding die ik belangrijk vind, is van dienst zijn. Ik wil graag nuttig zijn bij het bereiken van doelen. Dat doe ik met plezier. Ik ben gemoti

veerd om mijn steentje bij te dragen aan de mogelijkheden en kansen van MKB Twente.

De derde houding bewaar ik voor mijn volgende blog. Als afsluiting van mijn eerste blog gebruik ik éen van mijn favoriete quotes:

“The first step is you have to say that you can.” – Will Smith