Prijsuitreiking mobiliteitsonderzoek onder leden MKB Twente

Prijsuitreiking mobiliteitsonderzoek onder leden MKB Twente

9-03-2017
Eind vorig jaar hebben MKB Twente en Twente Mobiel een mobiliteitsonderzoek gedaan bij de leden van MKB Twente. Ruim 120 mensen hebben meegedaan aan het onderzoek en leverde waardevolle informatie op. Met deze informatie gaan Twente Mobiel en MKB Twente de komende tijd acties ontwikkelen die passen bij de behoeften van MKB bedrijven.
 
Onder de deelnemers van het onderzoek werden drie prijzen verloot. Wouter van der Kley (MKB Twente) en Rob Soeters (Twente Mobiel) gingen op bezoek bij de gelukkige winnaars om de prijs persoonlijk te overhandigen en om verder te praten over mobiliteit.
 
Sajida Zaima van Pagelink was erg blij met de 3e prijs – een dinerbon voor 2 personen bij Cariocas Braziliaans restaurant. Sajida gaf aan dat een goede bereikbaarheid van Twente en met name van de werkgevers van belang is om Twente als woon- en werkplek aantrekkelijk te houden.
 
Ook Bertil Morsink van Avocoeur Morsink nam de dinerbon van Cariocas enthousiast in ontvangst. Bij Bert was het dubbel feest, want zijn hond Jutta was op de dag van de uitreiking 13 jaar geworden en daarom hadden we ook een mooie verrassing mee genomen! Natuurlijk moest Jutta dan ook op de foto.
 
Bertil gaf aan interesse te hebben in elektrisch rijden, maar dat hij nog geen passende middenklasser heeft kunnen vinden. Gelukkig zullen de komende jaren diverse modellen in de middenklasse uitkomen die langere afstanden kunnen afleggen .
 
Ton Veldscholte van de A.T. groep won de hoofdprijs – Een Business arrangement voor 2 personen bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Naast dat Ton erg blij was voor deze prijs en al een leuk concert in gedachte had, was hij ook erg geïnteresseerd in de Quick Scan van Twente Mobiel. Met 100 medewerkers door heel Nederland kan de Quick Scan veel inzicht geven waar de kansen liggen op het gebied van duurzame, kostenbesparende en gezonde mobiliteit.
Het was een geslaagde tour langs enthousiaste MKB-ondernemers én waarbij mobiliteit het gesprek van de dag was.
Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact contact met ons op.