National Safety Security Group (NSSG)

National Safety Security Group (NSSG)

19-07-2017

De directeuren Kevin Kel (links) en Jelle Kamphuis van National Safety Security Group (NSSG) in Enschede.

 

Graag willen wij één van onze MKB Twente leden onder de aandacht brengen. National Safety Security Group (NSSG) is een professionele organisatie die zich bezig houdt met beveiliging en veiligheid in de breedste zin van het woord, met als doel een kwalitatief hoge dienstverlening tegen een concurrerende prijsstelling. Meer informatie over NSSG en hun visie vindt u hier.

Kwaliteit, Flexibiliteit, Innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn voor NSSG belangrijke speerpunten. NSSG is zelfs begonnen met het aannemen van onervaren en ongeschoolde medewerkers. Oktober 2017 zal de opleiding tot evenementenbeveiliger gaan beginnen. Klik hier voor meer informatie.

Door het leveren van een breed aanbod aan trainingen en diensten is NSSG een betrouwbare partner op het gebied van veiligheidsdiensten en veiligheidstrainingen. Ze bieden een totaal concept op het gebied van beveiliging en veiligheid, waarbij zij u de mogelijkheid bieden om voor alle zaken op dit gebied één centraal aanspreekpunt te hebben. Door jarenlange samenwerking met diverse partners door geheel Nederland bieden zij u de juiste oplossing. Deze ervaring en diversiteit heeft ervoor gezorgd dat NSSG de beveiligingspartner is geworden van ‘Het verzet kraakt’. Meer informatie hierover leest u hier.