Ledenaanbieding

Het wilminktheater presenteert theater business

Leden van MKB Twente ontvangen nu 10% korting op het huren van een zaal of foyer bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Bekijk aanbieding

Vóór 112 is er de BHV! 5% korting op een in-company BHV groepstraining voor MKB Twente leden!

Het BHV certificaat halen of verlengen? Mail Jelle@NSSG-BeveiligingenVeiligheid.nl of bel: 053-2600020 en ik regel het voor je! Snel, simpel, kwalitatief en voordelig!

Bekijk aanbieding

Heisterkamp Mobility Centre

Wij willen Heisterkamp Mobility Centre graag aan u voorstellen als leverancier van diensten en service voor uw (bestel)wagenpark en getrokken materieel. Laat u vrijblijvend informeren en neem contact op met het Heisterkamp Mobility Centre, Hanzepoort 8, 7575 DB Oldenzaal, 0541-589142

Bekijk aanbieding

Voordeel op uw zorgverzekering

MKB Twente heeft met Zilveren Kruis afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering en gezondheidsoplossingen.

Bekijk aanbieding

E-bike actie

Via MKB Twente kunnen uw medewerkers 3 maanden een e-bike testen voor woon-werkverkeer en zakelijke ritten. Hiermee willen we laten ervaren dat een e-fiets gezond, goedkoop, milieuvriendelijk en gemakkelijk alternatief is voor de auto en voordelen biedt voor werkgevers en werknemers.

Bekijk aanbieding

Heracles thuiswedstrijden bijwonen vanuit de businessclub?

Wil jij een van de thuiswedstrijden van Heracles bijwonen in de BusinessClub? Dat kan, met MKB Twente! Tijdens deze wedstrijd is er de mogelijkheid om met de andere aanwezige ondernemers in contact te komen en natuurlijk om te genieten van een prachtige eredivisiewedstrijd.

Bekijk aanbieding

Advertorial INN’ Twente Magazine

Het kennismagazine INN’ Twente is een strategisch partner van MKB Twente. Zij zijn constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor verbreding en verdieping.
Op de zomer editie krijgen de leden van MKB Twente de mogelijkheid om zich breder in de Regio te kunnen presenteren tegen een speciaal tarief.
Meer informatie hier.

Bekijk aanbieding