Bereken uw FitRatio en optimaliseer uw bedrijfsvoering

Bereken uw FitRatio en optimaliseer uw bedrijfsvoering

26-09-2019

Merkt u het ook, de grote diversiteit aan uitdagingen waarmee werkgevers momenteel te maken hebben?

De bloeiende economie is natuurlijk hartstikke positief, maar de werkdruk neemt toe en het is lastiger het juiste talent te vinden en te houden. Ook bijvoorbeeld de veranderende (arbo)regelgeving, internationalisering en de trend naar flexibilisering hebben impact op hoe we werken.
Hoe gaat u hiermee om, hoe doen vergelijkbare bedrijven dat en waarom lukt het sommige organisaties wél om alle ballen in de lucht te houden?
U ontdekt het met de Nationale MKB FitRatio. Vul de enquête in en ga direct aan de slag voor een optimaal ‘fit’ bedrijf.

Start vragenlijst

Na het invullen, ziet u direct uw eigen resultaten in vergelijking tot andere deelnemende vakgenoten (anoniem). Daarna ontvangt u het volledige onderzoeksrapport met toelichting op alle inzichten, zakelijke kansen én uiteraard tips hoe u de FitRatio van uw bedrijf kunt verbeteren.
Deelname aan de vragenlijst en de rapportages zijn gratis.
Vorig jaar deden ruim 200 mkb’ers inspiratie op via de FitRatio!

Vragen?
Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderzoek of kunnen wij u helpen met andere (preventieve) arbozaken? Neem dan contact met mij op via Joline.van.Schooten@arboned.nl of 053 482 71 00.

Wij wens u een inspirerend vergelijk!