Wat kan ik doen als ondernemer?

3-06-2020

We krijgen bij MKB Twente veel en diverse vragen van ondernemers. Waar en hoe vraag ik regelingen aan, hoe vraag ik uitstel van betaling aan en van de BTW en andere belastingen? Als ik buiten alle regelingen val wat kan ik dan nog doen?

Veel angst, onduidelijkheid en verdrietige ondernemers die het zeer lastig vinden om met deze periode om te gaan. Ineens zien de dagelijkse werkzaamheden er compleet anders uit.
Bij MKB Twente helpen en steunen wij de ondernemers van harte.
Heb je vragen over je ondernemerspositie, bel of mail ons en volg ons crisisloket op de site.
De kennispartners van het adviesloket kunnen jullie van relevante informatie voorzien. Wij kunnen vragen ook verzamelen en voorleggen op landelijk, regionaal of plaatselijk niveau bij bijvoorbeeld
MKB Nederland, Twente Board of het Ondernemersloket in je vestigingsplaats.

Tegelijkertijd ontstaan er prachtige creatieve variaties op de huidige corebusiness of compleet nieuwe plannen, maar ook ondernemers die hun diensten aanbieden om ondernemers in zwaar weer te ondersteunen. Wordlenig.nl houdt uit collegialiteit telefonisch spreekuur om ondernemers te steunen en op weg te helpen in deze crisistijd.

Stichting TIB-advies kan onze leden begeleiden en ondersteunen in deze moeilijke tijd.
Meer weten? Bel 06 11 52 50 05 en mail info@tib-advies.nl of neem hier contact op.

Laura Reimerink
Relatiebeheerder van MKB Twente