string(1) "0"

di, 30 mei 2023
16:00
specialist KroeseWevers

Ontdek de verborgen schatkamer vol data in je eigen bedrijf
Heb je veel processen in je onderneming geautomatiseerd of gedigitaliseerd? Dan beschik je over een verborgen schatkamer vol data. Alle geautomatiseerde processen genereren namelijk data. Wat je met die data kunt, vertellen onze specialisten je tijdens het webinar ‘slimmer ondernemen met data’. Vaak kun je met slimme rapportagetools eenvoudig en snel data analyseren uit je eigen onderneming. Dit levert waardevolle inzichten en helpt om beter, sneller en slimmer de bedrijfsprocessen te verbeteren.

Programma
16.00 uur: Begin webinar
16.30 uur: Einde webinar

Inhoud webinar
Hoe dat in de praktijk werkt, vertellen we graag in dit webinar. In een uurtje tijd praten we je bij over alles wat je moet weten over data-analyse en de kansen die dat biedt om sneller, beter en slimmer te ondernemen. Het webinar beantwoordt de volgende vragen:

  1. Wat is data-analyse en waarom is het zo waardevol?
  2. Welke data is er beschikbaar binnen mijn onderneming
  3. Welke financiële data en welke niet-financiële data is interessant voor mijn branche of bedrijfstype?
  4. Hoe kan ik data-analyse praktisch toepassen in mijn bedrijf?
  5. Wat moet ik doen om data te analyseren en wat levert dat op?
  6. De praktijk: wat zijn de ervaringen van andere ondernemers?
  7. Hoe kan KroeseWevers helpen bij het vinden, koppelen en analyseren van data?

Stel vragen aan onze specialisten
Tijdens het webinar heb je natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten. Zij weten alles over de mogelijkheden van data-analyse voor verschillende ondernemingen, in verschillende branches en bedrijfstypes.

Aanmelden
Deelname aan het webinar is kosteloos. Bij belangstelling kun jij je hieronder aanmelden. Je ontvangt dan een link waarmee je kunt deelnemen. Ook ontvang je na afloop van het webinar een link met de opname, zodat je de informatie nog eens rustig terug kunt kijken.

Je kunt je hier aanmelden

Heb je vragen?

Contact opnemen