string(1) "0"

wo, 02 februari 2022
Jorg Rijkschroeff & Joël Christ

Ben jij als ondernemer actief in de duurzame energiesector en wil jij graag weten hoe je software inzet voor het opschalen van jouw onderneming? Of wil jij graag je netwerk binnen de duurzame energiesector uitbreiden? Neem dan deel aan de online Generation-E Kennissessie ‘Software als succesformule voor groei’ op woensdag 2 februari. Aanmelden kan hier. Na aanmelding ontvang je een link om deel te nemen aan de kennissessie.

Over Generation-E
Generation-E biedt kennis, support en een grootschalig netwerk voor veelbelovende scale-ups en MKB-bedrijven in de duurzame energie. Generation-E helpt met het realiseren van bedrijfsgroei en/of een industrialisatieplan. Hiervoor zijn verschillende partners bij het programma aangesloten.

Kennissessie
Tijdens elke kennissessie staat een thema centraal dat belangrijk is voor ondernemers. Tijdens de eerstvolgende sessie gaan we in op manieren waarop ondernemingen software inzetten om hun bedrijf snel op te schalen. Hierbij zullen Sit & Heat en Avisi als spreker optreden.

Sit & Heat
Jorg Rijkschroeff vertelt over hoe Sit & Heat is gegroeid door het gebruik van software. Jorg benoemt de strategische stappen die Sit & Heat heeft genomen om een softwarekeuze te maken. Ook staat Jorg stil bij de manier waarop de processtappen zijn ingericht voor het implementeren van de software. Daarbij wordt aangestipt welke uitdagingen, risico’s en succesfactoren het bedrijf is tegengekomen.

Avisi
Joël Christ vertelt over hoe Avisi organisaties ondersteunt bij het selecteren en implementeren van software die helpt bij het opschalen. Met verschillende voorbeelden vertelt Joël welke factoren hierbij een belangrijke rol spelen. Ook deelt hij de belangrijkste uitdagingen en risico’s die ondernemers kunnen verwachten, evenals verschillende do’s en don’ts.

Programma kennissessie
15.45-16.00: online ‘inloop’
16.00-16.15: Introductie KplusV over Generation-E en kennissessie
16.15-16.45: Presentatie kennispartner (Avisi)