string(1) "0"

MKB Twente

do, 21 maart 2024
Kristina Adam, Ivo Aarninkhof en Wander Kenter

“Duits MKB ontmoet Nederlands MKB” Bekijk hier de flyer!

Dit evenement is voor ondernemers vanaf 10 fte’s

Wij hebben het genoegen je uit te nodigen voor een zakelijke bijeenkomst met als titel “Duits MKB ontmoet Nederlands MKB” Het evenement zal plaatsvinden op 21 maart 2024 in The Gallery Enschede. Deze bijeenkomst is gericht op bedrijven in de industriebranche die geïnteresseerd zijn in en zich oriënteren op zakelijke kansen.

Evenementdetails:

• Locatie: The Gallery Enschede
  • Datum: 21 maart 2024
  • Tijd: 14:00 – 17:00 uur

Het programma omvat een rondleiding door het TechMed Centre, gevolgd door een informele netwerksessie. Hierin krijg je de gelegenheid om contact te leggen met Nederlandse en Duitse bedrijven. The Gallery is ontworpen voor kennisdeling en innovatief ondernemerschap, waar technische start-ups en groeiende, kleine ondernemingen samenkomen.

Tijdens het programma worden er twee presentaties gehouden door vooraanstaande sprekers:

Kristina Adam, advocaat en actief binnen de German Desk van KienhuisHoving, zal ingaan op aandachtspunten bij het sluiten van overeenkomsten in Nederland. Onderwerpen die ter sprake komen zijn onder meer: algemene voorwaarden, contracten, afspraken over rechtsmacht en cultuurverschillen. De presentatie wordt gegeven in de Duitse taal.

Ivo Aarninkhof benadrukt het cruciale belang van technologie voor onze toekomst. Hij zal de rol van (zorg)technologie, chip technologie, photonica en quantum technologie belichten, evenals de kansen die ontstaan door het gebrek aan handen aan het bed.

TechMed Twente versnelt medische technologie door nauwe samenwerking tussen bedrijfsleven, zorginstellingen en kennisinstellingen. Ondersteund door organisaties zoals Novel-T, Oost NL en Health Valley Netherlands, hebben succesvolle TechMed-bedrijven zoals Demcon en Micronit hun oorsprong in Twente. Wander Kenter zal tijdens zijn rondleiding door het TechMed Centre naast The Gallery ingaan op de betekenisvolle samenwerkingen binnen dit innovatieve ecosysteem.

Graag vernemen wij uiterlijk 13 maart  voor 17.00 uur of je aanwezig zult zijn. Bevestig jouw deelname via het aanmeldformulier, telefonisch via +31 6 41 60 61 69 of per e-mail via secretariaat@mkb-twente.nl.

Verwacht wordt dat het evenement niet alleen informatief is, maar tevens een waardevolle gelegenheid biedt om zakelijke netwerken te vergroten. We kijken uit naar jouw aanwezigheid en het delen van een inspirerende middag.

De organiserende partijen, waaronder MKB Twente, AIW, en KienhuisHoving, zullen laten weten of jouw aanmelding definitief is. Gelieve er rekening mee te houden dat aanmelding niet automatisch betekent dat je gegarandeerd bent van een plaats bij het evenement.

Meld je hier aan!