string(1) "0"

do, 14 september 2023
15:30
Zie programma

Voor het derde Ondernemerscafé van dit jaar zijn wij te gast bij Limesquare!
Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten. We borrelen en netwerken vanaf 15.30 uur op de 12e verdieping met fantastisch uitzicht. En in het duurzaamste gebouw van Oost-Twente.

Duurzaamheid is één van de belangrijkste kernwaardes van Limesquare. Een papierloos kantoor, digitale werkprocessen en het gebruik van elektrische auto’s zijn voorbeelden hiervan. Ook het pand is, met het 4-sterren BREEAM Excellent certificaat, het duurzaamste pand van Oost-Twente! En om het duurzaamste pand te blijven, wordt er continu doorontwikkeld. En dat geldt ook voor Limesquare. Elke beslissing die wij nemen, is gericht op een duurzame samenwerking!

Programma:
15:30 – Inloop
16:00 – Presentatie Limesquare
16:20 –  Pitches:

Cirqll
CN Bonbons
Finance 4 Ondernemers

16:45 – Rondleiding & borrel
17:30 – Afsluiting

Adres:
Limesquare B.V. Expolaan 50 7556 BE Hengelo

Wij zijn Limesquare
Als creative agency lossen we jouw uitdaging van morgen op! Dit doen wij samen met jou en ons team van specialisten. Ieder met een eigen expertise en kleurrijke karakter. Samenwerken met als doel jouw merk naar ongekende hoogtes te tillen. Dát is wat wij doen. Wij geloven in het creëren van meer dan alleen marketing; we bouwen behoeftes om tot een beleving die gedachten prikkelt en de harten raakt.

Een kopje koffie? Leuk! Kom langs, want bij ons op kantoor hebben onze kopjes extra grote oren. De beste communicatie begint namelijk door goed te luisteren. Wij luisteren naar jouw verhaal, wie jij bent, wat jouw visie is én wat je wil bereiken. Onze aandacht heb je! Vanaf het eerste moment dat je bij ons op de 10e verdieping binnenstapt. Aandacht voor jou én voor jouw merk, dat maakt hét verschil.

Wij bundelen onze creativiteit, logisch verstand, Twentse nuchterheid en vinden innovatieve manieren om jouw merk betekenis te geven. Of het nu gaat om het design van een verbluffende rebranding, het bedenken van een ijzersterke strategie, het maken van opvallende content of het bouwen van een unieke website, jouw vraagstuk verdient de allerbeste oplossing.

Om nieuwe hoogtes te bereiken, lopen we altijd nét een stapje voor. De technologie is continu in beweging. En wij bewegen mee. De nieuwste snufjes hebben wij dan ook snel onder de knie. Meedenken in innovatieve oplossingen is bij ons vanzelfsprekend. Door deze moderne aanpak leiden we jou moeiteloos door alle nieuwe trends en technieken heen.

Bij Limesquare moet ons werk vooral ook gewoon leuk zijn. Terwijl we hard werken om het beste uit jouw merk naar boven te halen, zorgen we er altijd voor dat er een gezonde dosis humor en plezier in zit. Resultaat met de hoogste kwaliteit. Want jouw succes is ook ons succes. Met een grote glimlach samenwerken aan de beste oplossing. Iedere dag opnieuw. Dát is hoe we werken.

Limesquare. Haal het beste in je merk naar boven.

Heb je vragen?

Contact opnemen