string(1) "0"

wo, 08 november 2023
Zie programma

Onderstaande tekst komt van de website van het RVO

Na het succes van de eerste editie vorig jaar, organiseren we voor tweede keer het O2LAB event, op woensdag 8 november bij het ROC van Amsterdam- Zuidoost. Meld je vandaag nog aan en maak een keuze uit de inspirerende workshops!

Het O2LAB Event is bedoeld voor iedereen die actief is met onderwijsvernieuwing op het gebied van ondernemerschap en ondernemendheid. Docenten, onderzoekers en beleidsmedewerkers; we leiden met elkaar de ondernemers, zzp-ers, intrapreneurs en innovatoren op die straks maatschappelijke uitdagingen helpen oplossen. Dat vraagt niet alleen vakkennis en technische expertise, maar ook dat ze de kansen grijpen die daarbij ontstaan. Bij uitstek een klus voor ondernemerschapsonderwijs!

Van strategie tot praktijk
Afgelopen jaar zijn er weer mooie resultaten bereikt, en die willen we graag delen tijdens deze dag. Met een impuls aan 7 O2Lab hub is gezamenlijk gewerkt aan het opschalen van ondernemerschaps­onderwijs: naar een meer strategische aanpak in de O2LAB regio’s en het ontwikkelen van regionale ondernemerschapsonderwijs ecosystemen.
Tegelijk is er aandacht voor concrete tools, methoden en programma’s die ontwikkeld zijn, en die je in praktijk kunt toepassen en in je werk ondersteunen. Die vind je terug in de workshops.

Zijn we nu dan klaar? Zeker niet. Er zijn nog volop ambities om dingen te verbeteren en te verbreden. Daar gaan we het ook over hebben deze dag. Bekijk het programma en de workshops. Kom kijken, proberen en laat je inspireren. Meld je hier aan.
Het O2LAB programma wordt uitgevoerd door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.