string(1) "0"

do, 11 november 2021
14:00

MKB Herfstwandeling

Trek je laarzen aan en doe mee met deze unieke landgoederenwandeling, onderweg kun je genieten van een goed glas wijn of een lekker herfstbokje!

In het buitengebied van Enschede gaan we met ondernemers (MKB leden) uit Deventer, Twente en Zwolle aan de wandel. We hebben een unieke route uitgezet waarbij we onderweg op enkele bijzondere buitenlocaties kunnen genieten van een goed glas wijn of een lekker herfstbokje, uiteraard met bijpassende hapjes. De gelegenheid voor ondernemers om elkaar weer eens te  spreken, plezier te hebben, van de natuur te genieten en dichter tot elkaar te komen. Zowel fysiek als geest werken in de natuur effectiever!

Inspiratiemoment
Albert Post, directeur eigenaar van Thoma Post makelaars en mede-oprichter van MKB Twente, vertelt je onderweg over de buurtschap Het Hooge Boekel én over ondernemerschap en duurzaamheid.

Programma donderdag 11 november 2021
14.00 uur ontvangst
14.30 uur aanvang wandeling
15.30 uur Albert Post (bij de tussenstop op Villa Het Hoge Boekel)
17.15 uur borrel bij de Almhütte
19.00 uur einde

MKB Twente hoopt je te verwelkomen, meld je aan via onderstaand formulier! Met vragen kun je contact opnemen met Bärbeli van Heek, via secretariaat@wordpress-802619-4310478.cloudwaysapps.com of 06-4160 6169.

Tot ziens op 11 november! Klik hier voor praktische informatie.

Met hartelijke groet,

Albert van Winden