string(1) "0"

do, 05 oktober 2023
15:00
Nader de datum

Programma donderdag 5 oktober

14.30 uur Inloop bij Grolsch
15.00 uur Symposium over ‘Werkgeluk’ bij Grolsch door Jacco Vonhoff. Georganiseerd door MKB Twente, ArboNed, NovelT, Vebego, Landschap Overijssel, Grolsch en Rabobank.
16.00 uur Einde symposium en vertrek naar Military terrein (op loopafstand)
16.15 uur Ontvangst in Rabobank VIP Paviljoen met hapje en drankje
16.30 uur Ronde tafel gesprek met diverse deskundigen uit de MKB-sector in Twente
17.30 uur Drankje en maaltijd in Rabobank VIP Paviljoen
19.00 uur Afsluiting en vervolg avond bij Military Classic Night-Fair

Symposium ‘Gelukkig zijn en blijven in groene technologische topregio Twente’

Jacco Vonhoff, directeur MKB Nederland, trapt de dag af met een symposium over Werkgeluk. Met speciale aandacht voor de groene leefomgeving en modern werkgeverschap in Twente. Over het verhogen van het Bruto Twents Geluk en de snel veranderende wereld. De schaarste van nu zit niet alleen in het halen van omzet- of klimaatdoelen, maar veel meer in de tijd en aandacht voor elkaar en de omgeving waarin we wonen. Jacco staat open voor jullie vragen uit het publiek, dus het zal een mooie interactieve sessie worden.

Ronde tafel gesprek in Rabobank VIP Paviljoen

Met diverse deskundigen uit de MKB-sector in Twente praten we na over het symposium. Het gesprek wordt geleid door Rachel Denneboom. En als tafelgasten kun je onder andere Eeke Olijve (directeur Limesquare en Ondernemend Twente), Marike Bezema (Directeur Kennispark), Irma van Dijk (HR professional Rabobank) en Ester Zeeman (HR directeur Human Total Care) verwachten. Zij gaan wat dieper in op diverse onderwerpen op HRM-gebied, denk aan employer branding, werkgeluk, etc.

Military Classic Night-Fair

Livemuziek, entertainment en gezelligheid onder het genot van een lekker rood wijntje, een vers getapt bokbiertje en heerlijke proeverijen. Dát is de Military Classic Night-Fair! Een unieke happening die je helemaal in de sfeer van de Military brengt.

 

Heb je vragen?

Contact opnemen