string(1) "0"

do, 13 april 2023
09:00
Partner event! Met diverse sprekers

Op 13 april aanstaande organiseren NovelT en het Fraunhofer Innovation Platform for Advanced Manufacturing at the University of Twente de workshop ‘Integratie van AGV’s en mobiele robots in de maakindustrie’. Een workshop die zeer zeker ook interessant is voor een aantal leden van MKB Twente!

De workshop het kort:

De workshop biedt de deelnemers handvatten om de eerste stappen te zetten voor het automatiseren van logistieke bewegingen in hun eigen productieomgeving.

De workshopochtend start met een sessie van Cor van Vilsteren, CEO van MCM in Marknesse, waarin hij vertelt over zijn ervaring met de toepassing van AGV’s en mobiele robots binnen hun processen. Vervolgens vertelt Martijn Jansen van AMRobotics een en ander over de toepassing van de hardware en Jur Mourits van Twin-Tech Engineering gaat in op de toepassing van de software hiervoor.

Research Engineer van het FIP-AM@UT Joris Spikker leidt vervolgens het praktische workshopgedeelte in, waarin de deelnemers in rondetafelsetting onder leiding van een expert op gestructureerde wijze de eerste stappen voor implementatie in hun eigen omgeving gaan inventariseren.

De workshop is van 9 uur tot 13 uur en gericht op (Lead) engineers, productie- en operations managers en (technisch) directeuren, en zal volledig in het Nederlands worden gehouden bij NovelT in Enschede.

Aanmelden:

Meer informatie en aanmelden kan via deze link: https://novelt.com/nl/events/workshop-integratie-van-agvs-en-mobiele-robots-in-de-maakindustrie/.

Heb je vragen?

Contact opnemen