string(1) "0"

vr, 14 april 2023
John Lin (林镇宇)

Deze bijeenkomst zal geopend worden door Frans Donders. Daarna zal John Lin, China eCommerce expert zijn verhaal vertellen over de Chinese platform economie en hoe we het beste kunnen leren van Chinese businessmodellen.

Een inspirerend verhaal met John Lin. Hij heeft gewerkt bij BOL.com, kent alle ins en outs van de Europese online verkoop en deelt nu zijn verhaal over de groei van China als eCommerce wereldspeler.

Tijdens de webwinkel Vakdagen eind maart in de Jaarbeurs Utrecht vertelde John Lin dit verhaal al, en nu brengen wij hem naar Twente.

Vroeger waren wij altijd het voorbeeld voor China waar er gekopieerd werd van het Westen. Is dat nog steeds zo? Platformen zoals TikTok, WeChat en Alibaba zijn geïntegreerd in de Westerse samenleving en beïnvloeden de toekomst van onze retail. Wat betekent dit voor ons en welke lessen kunnen wij hieruit halen? En hoe we het beste kunnen leren van Chinese businessmodellen.

14.45 uur inloop
15.00 uur start Kennissessie met John Lin, China eCommerce expert
16.15 uur netwerken en napraten
16.45 uur einde

Locatie:

de Gieterij, Hengelo
Gieterij 200
7553 VZ Hengelo

Dit evenement is een initiatief van O2Lab Hub Twente
Het O2Lab Hub Twente is een samenwerkingsverband tussen ROC van Twente, Saxion Centrum voor Ondernemerschap en MKB Twente waarbij we ondernemend talent door onderwijs verbinden met het Twents ondernemersklimaat. Dit met als uiteindelijk doel het makkelijker laten starten van jonge ondernemers en daardoor het vergroten van de werkgelegenheid binnen de regio Twente.

Kom ook naar dit kenniscafê met gratis adviezen voor zzp’ers, startups, scale-ups en MKB-ondernemers!
Aanmelden kan hier!

Meer weten over het O2Lab? Kijk op: https://www.rvo.nl/onderwerpen/o2lab