string(1) "0"

di, 13 juni 2023
Zie programma

Stikstof, energie, verduurzaming, de arbeidsmarkt… Nederland staat voor grote uitdagingen die niet alleen vragen om leiderschap, maar ook om ondernemerskracht. Daarin zit de vernieuwing die nodig is om oplossingen te vinden voor grote vraagstukken. Ondernemers moeten dan wel de ruimte, tijd en het vertrouwen krijgen om te ondernemen. Met deze boodschap zal de voorzitter van MKB-Nederland, Jacco Vonhof, het jaarcongres openen.

Wij nodigen je uit hierbij aanwezig te zijn;
Datum: dinsdag 13 juni 2023
Locatie: Nieuwe Kerk, Spui 175, Den Haag
Ontvangst: van 14.45 uur tot 15.30 uur
Start programma: van 15.30 uur tot 17.00 uur
Netwerkborrel: van 17.00 uur tot 18.00 uur

Na de openingstoespraak van Jacco Vonhof zijn er bijdragen gepland van minister-president Mark Rutte en voorzitter van de SER, Kim Putters. Jakhalzen Erik Dijksta en Frank Evenblij nemen je mee door het programma en zullen interessante gasten grondig aan de tand voelen in de “verhoorkamer” over hun visie op groei.

Aansprekende mkb ondernemers zullen laten zien dat oplossingen voor veel problemen snel beschikbaar kunnen zijn als ze hun ondernemerstalent optimaal kunnen benutten.

Wil je dit niet missen? Meld je hier aan