string(1) "0"

vr, 19 november 2021
14:30
met o.a. Gianni Romme, operationeel manager IJsbaan Twente en Victor-Jan Leurs, directeur Twente Board

Geannuleerd – Inspiratieshow ‘De Ondernemer in the Spotlight’

Helaas zijn wij door de aangescherpte corona maatregelen genoodzaakt de Inspiratieshow ‘De Ondernemer in the Spotlight’ en het aansluitende MKB Ondernemerscafé te annuleren.

Na afstemming met de partners zijn we tot de conclusie gekomen dat het niet mogelijk is om deze dag in de huidige vorm te organiseren. We gaan de mogelijkheden bekijken om eventueel in het voorjaar een aangepaste vorm aan te bieden. We houden je hiervan op de hoogte en je ontvangt een uitnodiging zodra we meer informatie hebben.

Save the Date: zet in ieder geval vrijdag 18 november 2022 alvast in je agenda voor een nieuwe editie van de Dag van de Ondernemer!

Voor nu: blijf in contact met Gemeente Enschede, MKB Twente, Rabobank en Saxion Centrum voor Ondernemerschap voor al jouw vragen rondom ondernemen.