string(1) "0"

wo, 16 november 2022
ROZ Groep & Remco Oostrik van De Forelderij

Ondernemen met impact
“Als ondernemer ontkom je er niet meer aan. Naast winst maken kun jij ook voor meer impact zorgen. Waardoor de wereld een stukje mooier wordt. Daar helpen we bij met trainingen en advies”, aldus Marloes Bertelink, één van de drie adviseurs impact ondernemen van de ROZ groep. “En binnenkort op de agenda, het Impactcafé. Dit event is op 16 november van 16.00 – 19.00 uur bij De Forelderij in Enschede. Aanmelden kan via ROZ Groep.

Wil jij met meer impact ondernemen, maar weet je niet hoe? Tijdens het Impactcafé ga je samen met andere ondernemers en ROZ groep in gesprek. Voorbeelden van impactondernemers worden gedeeld. Je gaat naar huis met inspiratie en tips waarmee je morgen al aan de slag kunt. En dus meer impact kunt maken!” Bekijk alle impact-trainingen en informatie over de dienstverlening via www.rozgroep.nl/impactondernemen

Het Impactcafé is onderdeel van de ROZ Week van het Ondernemen. Een week vol met events en activiteiten voor ondernemers en starters. Daar ben je ook van harte welkom. Bekijk het programma via www.rozgroep.nl/wvho.