string(1) "0"

do, 29 september 2022
dagvoorzitter Remy Gieling e.a.

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien en kom naar Grow Live Twente!

Op donderdag 29 september 2022 organiseren MKB Twente-partners Heracles Almelo en DPG Media het Grow Live Twente event. Een inspirerende ontbijtsessie met het thema ‘het belang van aandacht”. Het event staat in het teken van kennis delen, leren en ontmoeten. Speciaal voor alle ondernemers en marketeers uit de regio Twente. Bekijk hier het programma en lees meer over de sprekers, dit zijn Stefan van der Stigchel, Raffi Aykaz, Charlotte van Asselt en dagvoorzitter Remy Gieling.

Geïnspireerd raken onder het genot van een ontbijt en andere ondernemers uit de regio ontmoeten? Schrijf je dan nu in! Het inschrijfformulier vind je op de event pagina.

Het Grow Live ontbijt wordt gehouden bij Heracles Almelo aan het Van Riemsdijkplein 1, Almelo.