string(1) "0"

wo, 27 oktober 2021
18:00
Met o.a. dagvoorzitter Sabine Uitslag en Victor-Jan Leurs, directeur Twente Board

Gelukkig is er Twente!
Twente Board Event

“Mijn advies aan het nieuw te vormen kabinet; laten we ons land meer gaan sturen op het ‘Bruto Nationaal Geluk’ in plaats van het ‘Bruto Nationaal Product’. Met een minister van Geluk die over de departementen heen het geheel in de gaten houdt en stuurt.”
Dit zijn de woorden van Sabine Uitslag, dagvoorzitter van het Twente Board Event op 27 oktober aanstaande.   

Twente werkt hard aan het behouden, aantrekken en opleiden van talent en stimuleert innovatie en ondernemerschap. Twente is een ondernemende regio, met innovatieve bedrijven, onderwijsinstellingen en een overheid die dit ondersteunt. “Met de Regio Deal Twente en Agenda voor Twente investeert de Twente Board in de toekomst van een krachtige regio met volop potentie. De projecten in deze investeringsprogramma’s zijn stuk voor stuk mooie en belangrijke initiatieven waarmee in Twente echt het verschil wordt gemaakt om de regio sterker en veerkrachtiger te maken. Gelukkig is er Twente!”, aldus Victor-Jan Leurs, directeur Twente Board

18.00 uur: Ontvangst met koffie/thee in het Theaterhotel Almelo.
18.30 uur: Roadshow langs projecten in de Regio Deal Twente en Agenda voor Twente
20.45 uur: Talkshow met visie van directeur Victor-Jan Leurs, aandacht voor zijn eerste 100 dagen en het jaarplan.
21.00 uur: Behind the scenes show van drie projecten
21.30 uur: Gelegenheid tot netwerken

Het event biedt veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen en het delen van kennis over het bouwen aan een groene, technologische topregio. Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden. De Twente Board ontvangt je 27 oktober graag in het Theaterhotel in Almelo.

Aanmelden >>

 

Heb je vragen?

Contact opnemen