string(1) "0"

vr, 02 juni 2023
15:00
Yvonne van Gennip, Gerard Kemkers en Mondo Duplantis

De Nederlandse Atletiek zit, mede dankzij talentvolle atleten als Femke Bol, Lieke Klaver en Sifan Hassan, ongelooflijk in de lift. De FBK Games is de enige die binnen Nederland een podium biedt aan zowel onze nationale helden als de internationale toppers. Dit zorgt ervoor dat ze heel bewust omgaan met de maatschappelijke, sportieve en economische impact die ze als evenement hebben op de samenleving en onze regio.

Om het weekend van FBK Games op een bijzondere manier te starten wordt er op vrijdag 2 juni een vrijdagmiddagborrel georganiseerd.

Onder het genot van een hapje en drankje kun je in gesprek met Yvonne van Gennip en Gerard Kemkers over hun visie op talentontwikkeling, het belang van talentontwikkeling (in Overijssel) en wat daarvoor nodig is. We sluiten af met niemand minder dan Olympisch- en Wereldkampioen Mondo Duplantis, dé grote internationale ster van de FBK Games.

Programma:
15.00 uur Inloop en ontvangst.
15.30 uur start bijeenkomst met Yvonne van Gennip, Gerard Kemkers en Mondo Duplantis.
16.30 uur meet & greet met borrel.

Over de FBK Businessborrel:
Tijdens de FBK Businessborrel kun je kennismaken partners & businessconnecties van FBK Games waaronder sponsoren en Overijsselse bestuurders. Voor de FBK Businessborrel zijn diverse businessclubs en ondernemersorganisaties uit Twente uitgenodigd. De hapjes worden door de organisatie verzorgd, de drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden kan hier 

Heb je vragen?

Contact opnemen