string(1) "0"

di, 14 juni 2022
verschillende sprekers

Bijeenkomst over opvolging binnen het familiebedrijf

Opvolging in het familiebedrijf is een complex proces dat meerdere jaren in beslag neemt. Om je goed voor te bereiden organiseert de provincie Overijssel samen met Ondernemend Twente, MKB Deventer, Kennispoort Regio Zwolle en het lectoraat Familiebedrijven van hogeschool Windesheim een bijeenkomst over opvolging binnen het familiebedrijf.

De bijeenkomst van ‘Family Next’ op dinsdagmiddag 14 juni is speciaal bedoeld voor ondernemers en opvolgers van familiebedrijven die al bezig zijn met opvolging of die hiermee willen beginnen.

Tijdens de bijeenkomst deelt een familiebedrijf haar ervaringen over de opvolging. Daarnaast vertellen experts vanuit hun vakgebied over wat er bij een opvolging komt kijken. Denk hierbij aan de fiscale en juridische zaken waarmee u als ondernemer te maken krijgt. Verder is er ruimte om persoonlijk in gesprek te gaan met deze experts en mede-ondernemers.

Uitnodiging Family Next

Klik hier om  je aan te melden.

Waar & wanneer?

dinsdag 14 juni 16.30 – 18.30 uur