string(1) "0"

vr, 16 juni 2023
10:00
Zie programma

Duurzame mobiliteit is actueler dan ooit. Vervoer moet schoner, gezonder, en klimaatneutraal worden. Verduurzaming van mobiliteit is essentieel en Oost-Nederland werkt hier hard aan. Kom daarom op 16 of 17 juni naar Move East: hét duurzame mobiliteitsevent van Oost-Nederland op Technology Base, Twente Airport. Bekijk daar hoe duurzaam vervoer over de weg en door de lucht er morgen én overmorgen uitziet.

Leer meer over trends en ontwikkelingen in (elektrisch) personenvervoer, bedrijfswagens en (onbemande) luchtvaart. En ervaar zelf hoe het is om elektrisch te rijden. Op Technology Base van Vliegveld Twente staan elektrische-auto’s, bedrijfswagens, scooters en e-bikes voor je klaar.

Harm Edens is op 16 juni dagvoorzitter en neemt u mee op zijn eigen manier: geestig, scherp en alert, maar altijd inhoudelijk. Naast presentaties van topsprekers en workshops worden op Technology Base de allernieuwste producten en diensten op het gebied van mobiliteit gepresenteerd.

Bezoek aan Move East is gratis! Op vrijdag 16 juni heeft Move East een uitgebreid inhoudelijk programma en is speciaal geopend voor de zakelijke markt. Zaterdag 17 juni opent Move East voor iedereen haar poorten.

Bekijk het programma en bestel gratis kaarten.

Move East is een initiatief van Provincie Overijssel, Provincie Gelderland en Oost NL.

Heb je vragen?

Contact opnemen