string(1) "0"

wo, 10 mei 2023
Susan Ladrak

MKB Twente meets MKB Deventer bij Koninklijke Grolsch

Leden van MKB Twente en MKB Deventer zijn van harte uitgenodigd voor een bezoek aan de Koninklijke Grolsch. Tijdens deze  netwerkbijeenkomst. met rondleiding en proeverij, vertelt Susan Ladrak, Sustainability Manager bij Koninklijke Grolsch over Duurzaam Verantwoord Ondernemen (DVO) bij Koninklijke Grolsch.

Wanneer je de Grolsch brouwerij binnenloopt, voel je Twentse trots. Trots op het merk, het bedrijf, het vakmanschap en natuurlijk de Grolsch bieren. Dat zit in het DNA van Grolsch. Net als duurzaam en verantwoord ondernemen, in alles wat Grolsch doet. Omdat Grolsch erin gelooft dat dat de brouwerij – én de wereld daarom heen – verder brengt.

Via de meest uiteenlopende projecten brengt Grolsch duurzaam en verantwoord ondernemen in de praktijk. Circulair en inclusief denken en handelen geldt daarbij als uitgangspunt. In de duurzaamheidsstrategie focust Grolsch zich op meerdere speerpunten. Middels de projecten op ieder van deze speerpunten levert Grolsch een bijdrage aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.

Programma

14.00 uur           ontvangst gasten met koffie/thee in het Ontvangstcentrum van de Brouwerij

14.15 uur            DVO presentatie door Susan Ladrak (Sustainability Manager Koninklijke Grolsch)

15.00 uur            uitgebreide rondleiding door de Brouwerij

16.15 uur            productconfrontatie of te wel een proeverij (incl. 0.0% varianten)

17.15 uur            einde

Koninklijke Grolsch, Brouwerslaan 1, 7548 XA Enschede

Aanmelden
Dit event is exclusief voor leden van MKB Twente en MKB Deventer. Leden van MKB Twente kunnen zich hieronder aanmelden (via de link), leden van MKB Deventer kunnen zich aldaar aanmelden. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, je deelname is pas definitief na ontvangst van een bevestiging van MKB Twente.

Meld je hier aan