string(1) "0"

do, 14 oktober 2021
Saxion Digitale Werkplaatsen, NDIX, Talent IT Twente en Rabobank

Ondernemer ontmoet student, student ontmoet ondernemer: Samen succesvol digitaliseren.

Kom naar de Kennislunch digitalisering op 14 oktober. “De Digitale Werkplaats” & “TalentIT Twente” voor de beste digitale ondernemersoplossingen! Met Rolf Oostra van Saxion / Digitale werkplaats en Jeroen van de Lagemaat van NDIX / TalentIT Twente.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kom donderdag 14 oktober van 13.00 tot 16.00 uur naar de ‘live’ lunchsessie Digitalisering. Met praktijkcases en matchmaking onder begeleiding van vakdocenten Menno Both, Paul Willems en Heinze Havinga en matchmakers Ian Besselink en Annemarijn Quittner.

Lars Stoutenburg heeft voor MKB Twente onderzoek gedaan naar de digitaliseringsbehoefte van MKB ondernemers. Binnen het MKB hebben ondernemers behoefte aan ondersteuning en advies om zich digitaal verder te ontwikkelen, belangrijkste uitkomst is dat sommige ondernemers dit zelf nog niet weten! NDIX, TalentIT, Rabobank en MKB Twente zetten IT studenten in om hierbij te ondersteunen, deze ‘next generation’ heeft kennis over de meest actuele digitale mogelijkheden.

MKB Twente wil ondernemers en studenten verbinden om samen mooie oplossingen te bedenken. Denk daarbij aan het inzetten van de nieuwste technologieën op het gebied van online sales en marketing, data en (kantoor)automatisering. Van je website op orde krijgen tot het inzetten van voorspellende algoritmes, slim gebruik van social media of een automatisch bestelsysteem.

”De Digitale Werkplaats” is een landelijk initiatief van het ministerie van EZK. Studenten brengen de digitalisering van bedrijven middels korte scans in kaart, daarna geven ze gerichte adviezen en zorgen voor snelle en efficiënte digitale verbeteringen. Het “TalentIT Twente” programma richt zich op langere inzet van studenten bij de bedrijven (in de vorm van stage, opdracht, afstuderen of bijbaan).

Graag helpen we jou als ondernemer om studenten effectief in te zetten! Tijdens deze kennislunch zijn studenten aanwezig die direct inzetbaar zijn!

Na afloop ben je van harte welkom bij het MKB Ondernemerscafé, eveneens in het Saxion Centrum voor Ondernemerschap! Graag even aanmelden.