string(1) "0"

wo, 29 juni 2022
KvK, MKB NL en RVO

Retailers en andere ondernemers die gebruik maken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter. Dankzij digitalisering bereik je nieuwe klanten, maak je meer omzet en bespaar je tijd en geld. Overal liggen digitale kansen.

Voor veel retailers is digitaliseren een lastig onderwerp. Waar liggen de beste digitale kansen? Waar begin je? Met welke digitaliseringspartner ga je in zee? Het nieuwe initiatief Mijn Digitale Zaak gaat retailers hierbij helpen met een scan, digitaliseringsaanbod en subsidie.

Op 29 juni, van 9.00 tot 10.00 uur lanceert Mijn Digitale Zaak met een online evenement en jij kunt hierbij zijn.

Meld je hier aan voor de online lancering!
Tijdens de lancering op van Mijn Digitale Zaak ontdek je de kansen die dit initiatief biedt.
8.45 uur Platform open
9.00 uur Opening van het evenement door dagvoorzitters Astrid Feitsma van KVK en Harry Bijl van Inretail
10.00 uur Toelichting van het programma ‘Mijn Digitale Zaak’ door initiatiefnemers;

• Quirien Verbakel-Veldman van KVK
  • Jesse Schreurs van MKB- Nederland
  • Saskia Goercharan van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Inspiratieverhalen van retailers Disino, Intratuin en Uipkes vloeren.
Gesprek met centrummanagers, bankiers, leveranciers en accountants in de zaal over wat dit programma kan betekenen voor hun achterban.
Tijdens het evenement worden jouw vragen en suggesties live via de chat beantwoordt door adviseurs van Inretail, KVK, MKB- Nederland en RVO.

10:15 uur Einde live chat

Ken je ondernemers die dit event niet mogen missen? Stuur hen snel de link naar dit bericht.