string(1) "0"

ma, 17 januari 2022
Eddy Zoey

Talentbehoud, hoe dan?!

Een unieke kans: De Rode Loper 2022 volgen vanuit je luie stoel (of bed, of thuiskantoor, of.. waar je dan ook maar wilt). Op 17 januari laten Ondernemend Twente je, onder de energieke begeleiding van Eddy Zoey, nadenken over talent. Hoe wordt talent verleid om in Twente te wonen en werken? Wat is de betekenis van talent in een inclusieve werkomgeving? En hoe word jij een ster in het behouden en stimuleren van talent in jouw organisatie?

Klik hier om de uitzending te starten! Be smart and tune in! 17 januari 2022 | 20:00 uur

Wat is Ondernemend Twente?

Ondernemend Twente is de samenwerking van 15 regionale ondernemersnetwerken. OT vertegenwoordigt de stem van de ondernemer in de Twente Board

Netwerken:
1 Metaalunie
2 IKT
3 VNO-NCW
4 MKB Twente
5 VMO
6 WTC
7 Green Business Club
8 IDC
9 Stichting FRIS
10 ONE Twente
11 Twentse Vos
12 Twentse Ambassade
13 Twente Marketing
14 Financieel Netwerk Twente
15 Port of Twente

Ondernemend Twente heeft er zin in om er een geweldige avond van te maken, een avond waarbij de leden van MKB Twente van harte welkom zijn!