string(1) "0"

vr, 18 november 2022
verschillende sprekers

De ondernemer in de Spotlight! Dag van de ondernemer 2022.

Graag zetten we jou als ondernemer in de spotlight, gewoon omdat je het verdient! Dit gaan we doen door je te inspireren, te informeren en toegang te geven tot een leuk en relevant netwerk!

Op vrijdag 18 november, de landelijke MKB Dag van de Ondernemer, willen we jou samen met andere ondernemers uit de regio bedanken voor je lef en doorzettingsvermogen. Voor de vierde keer op rij inspireren we studenten, startende en gevestigde ondernemers met ervaringsverhalen, pitches, kennis en ons brede netwerk!

Laat je inspireren door ondernemer en oud-Olympisch schaatskampioen Gianni Romme. Ontdek hoe jij jouw bedrijf in de spotlights zet! Twente Board directeur Victor-Jan Leurs vertelt over bruto Twents geluk én luister naar pitches van startups (is dit laatste ook iets voor jou? Geef dit dan aan bij je registratie). De show wordt gehost door Monique Sleiderink, presentatrice bij RTV Oost. De netwerkbijeenkomst na afloop opent deuren naar een uitgebreid regionaal platform met experts, netwerkorganisaties en ondernemersloketten.

14.30 – 15.00 uur: Ontvangst
15.00 – 16.00 uur: Inspiratieshow ‘De Ondernemer in de Spotlight’
16.00 – 17.30 uur: Netwerkborrel

Stadscampus Connect-U, Ariensplein 1, Enschede

Wachtlijst
Op dit moment is het niet meer mogelijk je aan te melden voor dit event. Het totaal aantal tickets is bereikt. Mocht je op de wachtlijst willen komen, klik dan op de button ‘Reserveer een plek’ op deze pagina. Je krijgt dan een bericht indien je je kunt aanmelden. MKB Twente kijkt we ernaar uit om je vrijdag 18 november te ontmoeten!

Deze bijeenkomst organiseren we samen met Rabobank, Gemeente Enschede en het Saxion Centrum voor Ondernemerschap.