string(1) "0"

vr, 01 april 2022
15:30
Arcade bouw consult

Bedrijfsbezoek Arcade bouw consult
Samen bouwen aan succes!

Meld je direct aan via onderstaand formulier.

Vrijdag 1 april organiseren Arcade bouw consult en MKB Twente het event ‘Samen bouwen aan succes!’ Deze middag in Oldenzaal staat in het teken van duurzaamheid en kwaliteitsborging binnen de bouwsector, waarbij ook een uitstapje wordt gemaakt naar de relatie topsport-bedrijfsleven.

Concrete thema’s die aan de orde komen zijn onder meer het energielabel C kantoren en de Wet kwaliteitsborging bouw 2022 (WKB). In het kader van het energielabel C wordt dieper ingegaan op het duurzaam koelen en verwarmen van kantoren.

Beachvolleyballer Stefan Boermans, die op weg is naar de Olympische Spelen 2024, gaat bovendien in op de prestatiedruk binnen de topsport, een onderwerp waarvan veel managers in het bedrijfsleven ongetwijfeld kunnen leren.

Kortom, een interessante middag, waarbij Arcade bouw consult je bijpraat en meeneemt in cases over diverse actuele thema’s. De bijeenkomst is voor leden van MKB Twente, voor ‘introducee ondernemers’ en andere MKB’ers met belangstelling voor deze thema’s. Graag even aanmelden via het formulier hieronder.

Programma:

15.30 uur inloop en ontvangst
16.00 uur presentaties:

Autarkis en PCM Technology – Het duurzaam koelen en verwarmen van kantoren
Arcade – Wkb en de uitdaging in de bouwsector
Stefan Boermans – Verbinding Topsport en bedrijfsleven

17.00 uur netwerkborrel

Adres:

Arcade bouw consult
De Matenstraat 57, 7572 BV Oldenzaal

Vragen? Stuur een e-mail naar secretariaat@wordpress-802619-4310478.cloudwaysapps.com of vermeld deze in het aanmeldformulier.

Heb je vragen?

Contact opnemen