Bijeenkomst ‘Versterken MKB en ondernemerschap’

2016-09-29 19:00:00 2016-09-29 22:00:00 Europe/Amsterdam Bijeenkomst ‘Versterken MKB en ondernemerschap’ M.H. Tromplaan 28 Enschede MKB Twente marketing@mkb-twente.nl false YYYY-MM-DD

Bijeenkomst ‘Versterken MKB en ondernemerschap’

Op donderdag 29 september a.s. organiseren wij voor u een zeer interessante themabijeenkomst, waarvoor we u van harte uitnodigen. De provincie Overijssel zal op 29 september het investeringsvoorstel ‘Versterken MKB en ondernemerschap’ presenteren en toelichten.

Waarom, wanneer en hoe komt men in aanmerking voor een bijdrage/ subsidie/ ondersteuning uit het investeringsvoorstel “Versterken MKB en Ondernemerschap” De uiteindelijke hoofddoelstelling(en) en het beoogde resultaat is het behouden en waar mogelijk uitbreiden van de werkgelegenheid, door het versterken van het ondernemerschap en daarmee ook de concurrentiekracht, dat voor elke ondernemer van belang is.

Het voorstel is gebaseerd op 6 actielijnen; (1) startersondersteuning (2)organisatiekracht van het MKB (3) Financiering (4) Organisatorische innovatie (5) Familiebedrijven (6) Snelle groeiers De Provincie wil een krachtige impuls geven aan de economie  en werkgelegenheid in Overijssel, laten we in Twente daar gebruik van maken.

Generaal Hans Damen, Directeur Materieel en Diensten van de Commando Landstrijdkrachten, geeft een presentatie over hoe het MKB, Defensie als opdrachtgever kan binnenhalen. Defensie heeft altijd behoefte aan innovatieve ideeën,  producten en diensten die de efficiëntie en slagkracht kunnen optimaliseren, dat kan op diverse gebieden gebeuren.

Genoeg redenen voor u als ondernemer om te komen naar deze bijeenkomst, dus mis het niet!

Programma:
19.00 uur: Inloop en koffie/thee
19.30 uur: Presentatie Sander Karnebeek en Ellis Immerzeel van de Provincie Overijssel
20.15 uur: Presentatie Generaal Hans Damen, Directeur Materieel en Diensten van de Commando Landstrijdkrachten.
21.00 uur: Borrel en gelegenheid tot het stellen van vragen
21.30 uur: Afsluiting

Locatie: Saxion Hogeschool, M.H. Tromplaan 28, 7513 AB, Enschede F 112 Lees meer...

Loading Map....
Thu, 29 Sep. 19:00 Bijeenkomst ‘Versterken MKB en ondernemerschap’ Saxion Hogeschool

Foto's

Momenteel zijn er nog geen foto's beschikbaar!