Ronde van Overijssel Wieler café te Lemele

2017-04-13 19:00:00 2017-04-13 22:00:00 Europe/Amsterdam Ronde van Overijssel Wieler café te Lemele Korteveldsweg 3 Lemele MKB Twente marketing@mkb-twente.nl false YYYY-MM-DD

Ronde van Overijssel Wieler café te Lemele

Onze strategische partner de Ronde van Overijssel nodigt u van harte uit voor het Wieler café op donderdag 13 april te Lemele. 

In Lemele vindt dit jaar de start plaats van de 65e Ronde van Overijssel. Tijdens het Wieler café RvO zullen verschillende prominenten uit de wielerwereld aanwezig zijn. Deze namen worden later door de organisatie bekend gemaakt. De presentaties en discussies worden begeleid door Harry Middeljans.

Vanaf 19:00 bent u van harte welkom bij "Zaal Dijk" te Lemele. De ervaring uit voorgaande jaren leert echter dat het een avond gaat worden die wielrennen ademt! U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

MKB Twente & de Ronde van Overijssel 

Bij de feestelijke start van de 64ste editie van de Ronde van Overijssel werd vorig jaar de strategische alliantie tussen de Ronde van Overijssel en MKB Twente officieel bekend gemaakt en bezegeld. Een doel van deze alliantie is natuurlijk onder andere om ondernemers met elkaar in contact te brengen. Het aantal contactmomenten of netwerkmomenten vergroten zal zeker leiden tot meer verbinden. Ondernemers die elkaar ontmoeten hebben grotere kansen op samenwerking en zakelijk succes en wij zijn dan ook blij met een aantal nieuwe momenten die de Ronde van Overijssel/Bike Events ons te bieden heeft.

  Lees meer...

Loading Map....
Thu, 13 Apr. 19:00 Ronde van Overijssel Wieler café te Lemele Zaal dijk Lemele

Foto's

Momenteel zijn er nog geen foto's beschikbaar!