Ondernemerskansen in Polen

2018-06-14 08:45:00 2018-06-14 16:30:00 Europe/Amsterdam Ondernemerskansen in Polen MKB Twente secretariaat@mkb-twente.nl false YYYY-MM-DD

Ondernemerskansen in Polen

Lees meer...

Kaart wordt geladen...

 

Na het succes in 2017 van “Ondernemerskansen in Polen”, wordt er dit jaar een vervolg georganiseerd in de vorm van een conferentie op donderdag 14 juni aanstaande. Opereert u internationaal en bent u op zoek naar Poolse samenwerkingspartners? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het uitbreiden van uw bedrijfsvoering in Polen? Meld u dan ook aan voor deze interessante conferentie!
˃         Wat? Conferentie: Ondernemerskansen in Polen.
˃         Voor wie? Internationaal opererende bedrijven, die op zoek zijn naar Poolse samenwerkingspartners en/of benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor het uitbreiden van de bedrijfsvoering in Polen.
˃         Wanneer? Donderdag 14 juni 2018 van 08.45 uur tot 16.30 uur.
˃         Waar? Stadhuis Enschede, Langestraat 24.
NB. De voertaal van de conferentie is Engels.
Tijdens de conferentie komt u te weten welke kansen Polen biedt voor uw bedrijf. Welke stimulerende maatregelen biedt de overheid en hoe kunt u profiteren van een Pools-Nederlandse samenwerking? Tevens wordt de samenwerking tussen Enschede en de Poolse stad Rzeszow bekrachtigd. De burgermeester van Enschede opent de conferentie en ook zijn de ambassadeur van Polen in Nederland en de burgemeester van Rzeszow aanwezig.
˃         Meer informatie en aanmelden
Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen op enschede.nl/business-conference-dutch-polish-business. Voor vragen kunt u contact opnemen met Agnieszka Schipper via a.schipper@enschede.nl of 06 – 30 87 17 67.
do, 14 jun. 8:45 Ondernemerskansen in Polen

Foto's

Momenteel zijn er nog geen foto's beschikbaar!