Ondernemerscafé Q3

2018-09-07 16:00:00 2018-09-07 18:30:00 Europe/Amsterdam Ondernemerscafé Q3 MKB Twente secretariaat@mkb-twente.nl false YYYY-MM-DD

Ondernemerscafé Q3

Ieder kwartaal organiseren we een ondernemerscafé. Wat houdt dit concept in?

Tijdens deze vrijdagmiddagborrels zijn ook onze branche experts; de strategische partners, aanwezig. Zij fungeren dan o.a. als vraagbaak zodat er, naast een digitaal adviespunt op onze website, ook gebruik gemaakt kan worden van persoonlijk contact tijdens het ondernemerscafé. Tijdens iedere bijeenkomst is er een interessante spreker aanwezig die kort alle ins en outs verteld over ontwikkelingen voor ondernemers.

 

Ondernemerscafé Q3

Na de zomer is het alweer tijd voor het derde ondernemerscafé van dit jaar. Voor de verandering zullen wij het ondernemerscafé niet op onze thuisbasis organiseren. Strategisch partner Damsté stelt een mooie ruimte met bar ter beschikking. Het thema dat zij hebben bedacht is "Wie stelt krijgt geld, wie eist die bewijst!". Damsté zal dan ook kort een moment nemen om dagelijkse thema’s uit het ondernemersleven te bespreken. Ik kan alvast verklappen dat het leerzaam, maar zeker luchtig wordt!

 

Het Werkplein zal, net als op het tweede ondernemerscafé, aanwezig zijn met een aantal talenten. Bij deze nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij het Ondernemerscafé Q3 op 7 sept a.s.! En neemt u ook vooral een niet-lid of introducee mee!

Locatie:
Damsté advocaten - notarissen
Hengelosestraat 571
7521 AG Enschede
Datum: vrijdag 7 september 2018
Tijd: 16.00 - 19.00 uur

 

Er is voldoende parkeergelegenheid, maar komt u (met mooi weer) ook zeker op de fiets! U kunt zich nog aanmelden tot maandag 3 september, zodat er rekening kan worden gehouden met de catering. Tot 7 september! Lees meer...

Kaart wordt geladen...
vr, 7 sep. 16:00 Ondernemerscafé Q3

Foto's

Momenteel zijn er nog geen foto's beschikbaar!