Ontbijt-kennissessie ‘Belastingwijzigingen’

2018-10-18 08:00:00 2018-10-18 10:00:00 Europe/Amsterdam Ontbijt-kennissessie ‘Belastingwijzigingen’ Het Eeftink 2 7541 WH Enschede MKB Twente secretariaat@mkb-twente.nl false YYYY-MM-DD

Ontbijt-kennissessie ‘Belastingwijzigingen’

De tweede kennissessie met Rabobank dit jaar is gepland op 18 oktober 2018. Dit zal, voor de verandering, een ontbijtsessie worden. Wij nodigen alle (potentiële) leden van MKB Twente uit om op locatie Rabobank samen te ontbijten. Na het ontbijt zal KroeseWevers de aanwezigen op de hoogte brengen van de belangrijke wijzigingen betreft belastingregelingen voor ondernemers.

 

PROGRAMMA

- 8.00u  Ontvangst en Welkomstwoord

- 8.30u  Ontbijten

- 9.00u  Presentatie

Presentatie KroeseWevers over de fiscale wijzigingen vanaf 1 januari 2019; ondermeer zal worden ingegaan op de afschaffing van de dividendbelasting, verlaging van het vennootschapsbelastingtarief en de verhoging van het tarief in box 2, maar ook de gevolgen voor de omzet- en loonbelasting.

- 9.45u Netwerken & afsluiting

 

(Potentiële) MKB Twente- en/of Rabobank leden kunnen zich aanmelden via secretariaat@mkb-twente.nl.

 

De uitnodiging vindt u in uw mailbox. Heeft u nooit nieuwsbrieven en/of uitnodigingen van ons gekregen? Schrijf u onderaan de pagina snel in om geen uitnodiging te missen!

 

Terugblik vorige MKB Twente kennissessie bij Rabobank

Op 7 juni 2018 heeft de Rabobank in samenwerking met MKB Twente een zeer interessante en informatieve bijeenkomst opgezet. Deze middag ging over 'Grensoverschrijdend Ondernemen'. Wim Geul vertelde over de mogelijkheden die het WTC Twente ondernemers biedt. De to-do's en not-to-do's over ondernemen in Duitsland werden op een rijtje gezet door Dr. Johannes Reef. Er zijn belangrijk cultuurverschillen die meegenomen moeten worden tijdens het zakendoen. Daarnaast kwam het wereldwijd ondernemen nog aan bod. Elk continent kwam aan bod en werd toegelicht; een erg interessant én actueel onderwerp. Lees meer...

Kaart wordt geladen...
do, 18 okt. 8:00 Ontbijt-kennissessie ‘Belastingwijzigingen’ Rabobank Enschede-Haaksbergen