Cybercrime (Afgelast)

2020-03-24 18:00:00 2020-03-24 21:00:00 Europe/Amsterdam Cybercrime (Afgelast) Markstraat 23 Borne MKB Twente marketing@mkb-twente.nl false YYYY-MM-DD

Cybercrime (Afgelast)

Een bericht van MKB-Nederland Midden:

Beste deelnemer,

De maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben ons doen besluiten om deze bijeenkomst "Cybercrime; Hoe veilig is uw bedrijf" te annuleren. Zodra de omstandigheden wijzigen, zullen wij natuurlijk een nieuw moment inplannen om je bij te praten over de veiligheid in je bedrijf!

Sterkte en gezondheid!

Hans Bakker Lees meer...

Kaart wordt geladen...

Wist u dat maar liefst 1 op de 5 ondernemers slachtoffer wordt van cybercrime? Hecht u als ondernemer waarde aan uw digitale veiligheid en die van uw medewerkers?

Kom dan op dinsdag 24 maart 2020, inloop vanaf 18.00 uur. Er is voor soep met broodje gezorgd.

De locatie is het Kulturhus De Bijenkorf, Marktstraat 23 in Borne.

Cybercrime: risico’s en maatregelen

Cybercrime is een serieus probleem voor onze Nederlandse bedrijven. Wat zijn de risico’s, gevaren en de tactieken van cybercriminelen? Welke beveiligingsmaatregelen kunt als ondernemer samen met uw medewerkers nemen? Onze gastsprekers zijn deskundige Dave Maasland en Chris Montijn.

Dave Maasland is CEO bij ESET Nederland. Dit is één van de grootste IT-Security bedrijven van Nederland en het merk ESET is wereldwijd vertegenwoordigd. Vanuit zijn vakgebied cybersecurity spreekt hij over de risico’s, maar vooral mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij mensen enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen.

Chris Montijn is cyberexpert bij Perfect Day en zal ingaan op de oplossingen om het MKB op het gebied van Cyber verder te helpen. U krijgt inzicht in de cyber risico’s op het gebied van medewerker, techniek, wetgeving en noodproces. En daarbij ook concrete maatregelen waarmee u zelf aan de slag kunt.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur Inloop met broodje en soep

18.30 uur Opening door Hans Bakker, regiomanager MKB-Nederland Midden

18.40 uur Inleiding Dave Maasland: Wat zijn de risico’s van cybercrime?

19.15 uur Inleiding Chris Montijn: Welke oplossingen zijn er beschikbaar?

19.45 uur Vragen

20.00 uur Afsluiting met een hapje en een drankje

 

U kunt zich hier aanmelden.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

                         

 

di, 24 mrt. 18:00 Cybercrime (Afgelast) Kulturhus de Bijenkorf

Foto's

Momenteel zijn er nog geen foto's beschikbaar!