Zaken doen in en met Polen

4-02-2019

Wanneer:
Van 15 t/m 17 april 2019
Voor wie:
Bedrijven die zaken in en met Polen willen doen
Richt u zich als Twentse ondernemer op de internationale groei, werkt u aan innovatieve
businesskansen en heeft u interesse in de zakelijke mogelijkheden in Polen? Ga dan met
burgemeester Onno van Veldhuizen mee naar de Rzeszow in Polen en reserveer van
15t/m 17 april 2019 in uw agenda!

Polen biedt verrassend veel samenwerkingsmogelijkheden voor bedrijven en instellingen uit Twente en Euregio, o.a. op het gebied van creatieve technologie en ICT.  Zo hebben goed opgeleide programmeurs veel potentie en zijnambitieuze ICT-bedrijven op zoek naar business partners. Zij willen samenwerken, elkaar ondersteunen en groeien. Ook zijn er kansen voor gezamenlijke projecten met kennisinstellingen, onderwijs en overheid.

Meer feiten en cijfers over Polen vindt u op www.enschede.nl/polen

In samenwerking en met ondersteuning van Twentse netwerkorganisaties,de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Nederlandse Ambassade,Pools-Nederlandse KvK in Warschau,de stad en Provincie Rzeszow organiseren wij deze handelsmissie en “factfinding trip”.

Tijdens de missie maakt u kennis met de provincie Rzeszow, wat zij voor u kunnen betekenenen hoort u welke ondersteunende mogelijkheden en financiële regelingen de stad en provincie u kan bieden. Op basis van uw wensen kunnen we B2B-en matchingsgesprekken vooru organiseren.

Wij horen graag wat uw verwachtingen zijn en wie u wilt ontmoeten in Polen.

Maak uw interesse tijdig kenbaar, het liefst voor 15 maart a.s. en wij stemmen graag het programma hierop af! Aanmelden kan via http://bit.ly/2PLaprOL

Meer weten over de ondernemerskansen in en met Polen en deze handelsmissie?
Neem contact op met Agnieszka Schipper, accountmanager Ondernemen in Polen.
Telefoon: +31 6 30871767 of E-mail: a.schipper@enschede.nl

Voorstel programma economische missie van Twente/Euregio naar Polen, van dag tot dag:

15 april 2019 -Dag 1

Busreis vanuit Enschede naar vliegveld in Dortmund

Vliegreis (08.40-10.10 uur)naar Katowice en vervoer per bus naar Krakau (80 km)

High Lights van Krakau inclusief lunch met Dhr. Patrick den Bult, honoraire consul in Krakau

Vervoer per bus naar Rzeszow(150 km)

Inchecken hotel Rzeszow en gezamenlijk diner

16 april 2019 -Dag 2

Ontbijt in hotel

Welkom door de Burgemeester van Rzeszowin het stadhuis

Korte rondleiding door Rzeszow

Voorlichtingsbijeenkomst over mogelijkheden voor ondernemers in Polen/Rzeszow–Stadhuis Rzeszow

Lunch

Middagprogrammavoor bedrijvenmet B2B gesprekkenen bezoek aan bedrijven(Exacteagenda wordt nog in overleg gemaakt)

Gezamenlijk afsluitend diner

Netwerkborrel

17 april 2019 -Dag 3

Ontbijt in hotelMogelijkheid: met de bus naar Auschwitz voor een rondleidingen aansluitend lunch

Transfer met de bus naar vliegveld in Katowice -Vliegreis naar Dortmund (15.10-16.55 uur)en vervolgens met de bus naar Enschede.

Kostenindicatie:
De kosten voor het hotel, de excursiesen de transfers worden geraamd op € 250,-p.p.
Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Drank is voor eigen rekeningVliegtickets zijn ook voor eigen rekening. Prijs voorbeeld bij Wizzair (Dortmund-Katowice v.v. ad. € 150,-basic = exclusief ruimbagage).