MKB adviespunt: Financieel

Welkom bij het MKB adviespunt voor financiële vraagstukken

KroeseWevers voorziet u van uw financieel advies

KroeseWevers is een organisatie met een unieke mix van mensen en expertises. We adviseren ondernemers op het gebied van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële (ondernemers)vraagstukken. We zijn een multidisciplinaire organisatie, waardoor we onze klanten volledig kunnen ontzorgen. Onze unieke werkwijze geeft onze klanten energie en maakt accountancy- en belastingadvies menselijker en flexibeler.

Het is onze ambitie de complexe en starre regelgeving binnen de daarvoor geldende kaders menselijker en flexibeler te maken. Daardoor brengen we onze dienstverlening op onze eigen en persoonlijke, no-nonsense manier dichter bij onszelf en bij de ondernemer.

Gevestigd in Noordoost-Nederland bedient KroeseWevers bedrijven van diverse omvang: van de ondernemer die vorige maand is gestart tot de ondernemer die wordt klaargestoomd voor de beursgang. Die diversiteit maakt ons een geschikte partner voor elk type ondernemer, van klein tot groot en van starter tot geroutineerde ondernemer.

Onze dienstverlening komt echt tot zijn recht in onze advisering. Naast dat wij uw jaarrekeningen,  controles, aangiftes, subsidieaanvragen en aanverwante stukken volledig kunnen verzorgen, zit onze expertise in de inzichten die hieruit ontstaan: het versterken van uw bedrijfsresultaten. Uw cijfers vertellen over het verleden, wij kijken graag met u naar de toekomst.

Ook adviseren wij ondernemers die begeleid willen worden in het internationaal zaken doen. Wij ondersteunen graag uw grenzeloze ambities en via onze jarenlange en actieve deelname aan het internationale financiële netwerk Nexia International kunnen wij uw bedrijf klaarstomen voor internationale ambities en u in elk land ter wereld verder helpen.

Stel hier uw financiële vraag en wij nemen spoedig contact met u op

  • Uw naam (onderneming)
  • Contactpersoon:
  • E-mailadres: *
  • Telefoon: *
  • Uw vraag: *

Het team van Kroese Wevers staat voor u klaar

Harold Oude Smeijers Belastingadvies
Emile Verhoef Subsidieadvies
Johan Schilperoort Accountancy
Rob Olthuis Subsidieadvies