Strategisch partnerschap DOEN “Door ondernemen en netwerken”

12-12-2016

We verwelkomen Doen als nieuwe partner van MKB Twente. Doen is de beste strategie’ (Sam Geist) en ‘Ondernemersgeluk komt niet vanzelf, maar ontstaat uit daden’. Twee quotes die u als ondernemer zeker zullen aanspreken. Gestoeld op deze begrippen is DOEN een nieuw platform waar ondernemers aansluiting kunnen zoeken bij nieuwe relaties. Verbinden, elkaar op een informele manier leren kennen, laten zien wat je doet en wie je bent. Hiermee komt de op de achtergrond geraakte ‘gun-factor’ weer in beeld.

Deze filosofie past heel goed bij de doelstellingen van MKB Twente om een vereniging te zijn die de belangenbehartiger is van het MKB in Twente en die verbindingen tussen haar leden tot stand te brengen.

In 2017 wordt door DOEN op 9 & 10 Mei in Enschede en op 4 & 5 oktober in Almelo een beurs georganiseerd. Twee dagen lang bedrijvigheid, en de kans om uw bedrijf daar te presenteren. DOEN biedt u een platform om met elkaar in gesprek te komen, om elkaars handel te leren kennen en om te onderzoeken in hoeverre zakendoen met elkaar mogelijk is. U ontvangt daar volgend jaar meer informatie over.