Logic4 Commerce Suite is MKB Proof

1-08-2017

Logic4 Commerce Suite is MKB Proof

WINMAG Pro en Baaz magazine hebben de Logic4 Commerce Suite onderscheiden met het predicaat ‘MKB Proof’. De redacties doken in de oplossing voor E-commerce & ERP Bedrijfssoftware en schreven een lovende review.

“De gemiddelde onderneming gebruikt al snel zo’n 6 of meer softwarepakketten van verschillende aanbieders. Een bekend probleem dat daardoor ontstaat is dat informatie in het ene systeem niet overeenkomt met het andere. Logic4 springt in op de problemen die veel ondernemers ervaren door alle interne processen onder te brengen in één centraal softwarepakket”, aldus de redactie van WINMAG Pro. “De Commerce Suite is een volwaardig webshop platform en een compleet ERP bedrijfssoftware pakket in één. Het vervangt alle losse systemen voor artikelinformatie, CRM, kassa, orderverwerking, voorraadbeheer, orderpicking, digitale facturatie, boekhouding, managementinformatie, webshop en noem maar op. De Logic4 Commerce Suite is voor een groeiend aantal organisaties de draaiende motor van het bedrijf.”

Het MKB in Nederland bestaat uit een indrukwekkend aantal bedrijven, die allemaal baat hebben bij goede producten en diensten. Producten die een goede investering zijn, veilig zijn bevonden en beoordeeld zijn door de redacties van WINMAG Pro (voor ICT kenniswerkers in het MKB) en Baaz (voor directeuren en managers in het MKB) krijgen een plek in MKB Proof 2017.

De complete review van Logic4 Commerce Suite, en meer informatie over MKB Proof leest u hier.