Daniëlle Kaspers, eigenaresse van Robitex Gifts & Premium is weer opgenomen in de lijst van The Women Next Top 100!

16-06-2017

Daniëlle Kaspers, eigenaresse van Robitex Gifts & Premium en strategisch partner van MKB Twente is weer opgenomen in de lijst van The Women Next Top 100, mede samengesteld door Elsevier magazine. Een unieke prestatie voor de onderneemster uit Twente.

Inmiddels is het de zevende editie van dit evenement waar de 100 meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke onderneemsters van Nederland in het zonnetje worden gezet. Dit jaar richtte de organisatie zich onder andere op ambitie, op vrouwen die risico durven te nemen, vrouwen die geweldig durven te zijn en een rolmodel willen zijn voor de toekomstige generatie ambitieuze vrouwen. Het zijn stuk voor stuk vrouwen die hun kennis en contacten willen delen met de rest van Nederland.

“Het is een hele eer dat ik weer geselecteerd ben en tot deze top 100 van Nederland behoor. Het laat zien dat wij als organisatie goed bezig zijn en daarnaast is het goed om te zien dat ondernemende en invloedrijke vrouwen aandacht krijgen. Hiervan zijn er in Nederland helaas nog te weinig,” aldus Daniëlle

Op de zevende editie, die 12 juni j.l. in Amsterdam werd gehouden, waren tal van bekende sprekers als Eva Jinek, Chantal Janzen en Prins Constantijn van Oranje. De avond werd afgesloten met een diner en borrel.

Noot voor de redactie: Indien vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u deze stellen door een e-mail te sturen naar info@robitex.nl of telefonisch contact op te nemen via nummer 053 433 31 60.

Meer informatie kan gevonden worden op deze website: http://thenextwomen.com/summit/