Creative ITC en Addictive bundelen hun krachten

Creative ITC en Addictive bundelen hun krachten

20-02-2018

Per 15 februari bundelen Creative ICT en Addictive hun krachten. Ze gaan samen verder onder de naam Creative ICT. Creative ICT is een full service bureau die door deze overname nu ook in visuele communicatie gespecialiseerd is. Hierdoor beantwoorden zij de vraag van de klant nog beter!

 

De eigenaren van de bedrijven, Bas Janssen en Nancy Rosberg, werkten al vaker samen aan verschillende projecten. Deze samenwerking beviel goed, voor zowel de klanten als voor henzelf. De vraag naar videocontent werd namelijk groter, Creative ICT wilden hun klanten dit aanbieden met de kwaliteit die zij gewend zijn. Door de samenwerking met Addictive kon Creative ICT de kwaliteit garanderen. Creative ICT is nu van alle markten thuis en op deze manier kunnen zij de klanten nog beter tegemoet komen.

 

De twee bedrijven werkten al een tijd samen. Het werken onder één dak en in één team zal de synergie vergroten. Het team vult elkaar aan en zo is Creative ICT zowel techniek als op creatief gebied is vooruitstrevend.

 

Klik hier voor meer informatie.