Twente goes Veluwe

2017-11-02 00:00:00 2017-11-02 00:00:00 Europe/Amsterdam Twente goes Veluwe Laan van het Omniversum 20 7324 BM Apeldoorn MKB Twente secretariaat@mkb-twente.nl false YYYY-MM-DD

Twente goes Veluwe

Op 2 november 2017 gaan ondernemers uit Twente op bezoek bij ondernemers gevestigd op de Veluwe. Kennismaking is tijdens deze bijeenkomst iets wat de aandacht verdient naast een aantal boeiende en inspirerende activiteiten die wij tijdens dit event zullen ondernemen.

Hoe ziet het programma eruit?

De bus vertrekt vanaf Van der Valk Enschede om 15:15 waarbij wij +- 16:15 aankomen in Apeldoorn.

In Apeldoorn worden wij om 16:30 uur ontvangen bij het Boswachtershuis. Een natuurgids zal ons gedurende anderhalf uur meenemen in het bos alwaar wij naar verwachting wild – herten en wilde zwijnen – zullen spotten. Boeiende verhalen van de natuurgids zullen zeker niet ontbreken.

Vanaf 18:15 uur worden wij verwacht op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Aldaar is gevestigd bierbrouwerij de Schavuyt waar wij rondgeleid zullen worden. Onnodig te zeggen wat wij daar verder nog gaan doen!
Op dit Zwitsalterrein zullen wij door een stedenbouwkundige worden rondgeleid en geïnformeerd over de wijze waarop Apeldoorn om gaat met Cultureel Erfgoed. Dit is dan niet alleen te horen maar ook duidelijk te zien.

Vanaf 19:30 uur zullen wij in de prachtige bedrijfslocatie van Visser Vaste Variabele Vakmensen B.V. te Apeldoorn worden ontvangen en daar zullen wij op zijn Veluws gaan genieten. Wild en Schavuyt zullen zeker niet ontbreken.

De avond eindigt om 22:30 uur waarna wij allen huiswaarts gaan.

Voor dit complete programma, inclusief busreis, eten & drinken vragen we slechts een eigen bijdrage van €15,-.

  Lees meer...

Kaart wordt geladen...
do, 2 nov. 0:00 Twente goes Veluwe Visser Vakmensen

Foto's

Momenteel zijn er nog geen foto's beschikbaar!