Roadshow special familiebedrijven in Overijssel

2017-05-11 16:00:00 2017-05-11 18:30:00 Europe/Amsterdam Roadshow special familiebedrijven in Overijssel Hengelosestraat 500 7521 AN Enschede MKB Twente info@mkb-twente.nl false YYYY-MM-DD

Roadshow special familiebedrijven in Overijssel

 

Wij nodigen u van harte uit voor een inspirerende roadshow speciaal voor familiebedrijven op 11 mei 2017 van 16.00 uur tot 18.30 uur op locatie bij the Gallery, Novel-T (voorheen Kennispark) Hengelosestraat 500 7521 AN in Enschede.

De avond staat in het teken van de unieke ondersteuning die u de komende drie jaar als familiebedrijf kunt krijgen bij uw zoektocht naar en het aan de slag gaan met goed bestuur en bedrijfsopvolging. Gedeputeerde Eddy van Hijum van provincie Overijssel zal het grote belang van familiebedrijven voor de Overijsselse economie schetsen. In omzet en werkgelegenheid vormt u het fundament van onze economie. Het is úw ondernemende kracht die maatschappelijke groei en bloei mogelijk maakt.

U hebt als familiebedrijf continu te maken met een krachtenspel tussen bedrijfsbeslissingen, eigendomsverhoudingen en familiebelangen. Deze overlap maakt u uniek en is van invloed op strategische vraagstukken binnen het bedrijf en op het functioneren van de familie. Voor uw succes is het van belang dat er evenwicht is tussen dit bedrijfsbelang en familiebelang. Vooral in het precaire proces van overdracht.

Ilse Matser, lector familiebedrijven en directeur van het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van Windesheim en Erik Wierstra lector Kennisinnovatief Ondernemerschap van Saxion laten u met voorbeelden uit de praktijk zien en ervaren welke ondersteuning zij u hierbij kunnen bieden.

Tijdens de borrel is er gelegenheid om elkaar te spreken en u zelfs al aan te melden als deelnemer aan een van de projecten.

Programma in het kort:

16.00 uur           Inloop
16.30 uur           Welkom door gedeputeerde Eddy van Hijum, toelichting belang familiebedrijven voor de regionale economie
16.45 uur            Inspiratie, kennissnack ‘Het belang van Goed Bestuur’ en ‘Succesfactoren voor succesvolle opvolging’ en uitleg projecten door Ilse Matser en Erik Wierstra
17.45 uur           borrel
18.30 uur           einde

Kortom een boeiende roadshow speciaal voor familiebedrijven uit Overijssel. U kunt zich aanmelden voor een roadshow door een e-mail te sturen naar Karin Rozendal via e-mailadres landelijkexpertisecentrumfamiliebedrijven@windesheim.nl of te bellen naar +31 (0)88 469 8426.

Deze roadshow wordt mogelijk gemaakt door:

Provincie Overijssel, Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven Windesheim, Saxion, MKB Midden, -Twente, -Deventer & Regio Zwolle, VNO-NCW Midden en Novel-T. Lees meer...

Kaart wordt geladen...
do, 11 mei. 16:00 Roadshow special familiebedrijven in Overijssel The Gallery

Foto's

Momenteel zijn er nog geen foto's beschikbaar!