Netwerkbeurs DOEN

2017-11-23 14:00:00 2017-11-23 22:00:00 Europe/Amsterdam Netwerkbeurs DOEN Colosseum 70-80 Enschede MKB Twente info@mkb-twente.nl false YYYY-MM-DD

Netwerkbeurs DOEN

Voor slechts € 675 heeft u al een complete stand voor twee dagen! Laat deze kans niet liggen, gewoon DOEN!

DOEN doet niets anders dan verbinden! Deelnemers onderling, deelnemers met bezoekers, het in contact brengen van nieuwe relaties, elkaar voorstellen aan bestaande relaties.

Daar gaat DOEN om.

Waarom u mee moet DOEN? Klein rekenvoorbeeld: stel u stuurt iemand op pad, vier afspraken op één middag. Kopje koffie erbij, eventueel een lunch. Tel de kilometers en de autokosten er bij op en u komt aan een aardig bedrag, voor vier contacten.

Meer info? Bel DOEN! 06-82683002

De b2b netwerkbeurs DOEN, die op 10 en 11 mei aanstaande plaatsvindt in Go Planet, Enschede, spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. FC Twente heeft zich inmiddels aangesloten bij de beurs, en veel ondernemersverenigingen, branche- en netwerkorganisaties zien het belang van het verbinden van bedrijven ook in en bevelen de beurs van harte aan!

Enschede heeft een groot potentieel aan ondernemers, verspreid over de diverse bedrijventerreinen. Veel maakindustrie, bouw, transport en logistieke bedrijven, zakelijke dienstverlening, innovatieve bedrijven, hoogwaardige technologie, kennis en opleiding. Kortom: een volledig bedrijfsleven. Wij focussen ons met DOEN het totaalplaatje. Weet wat de buurman doet. Daar is DOEN voor in het leven geroepen.

Laat zien wie je bent en wat je doet, en laat geen handel liggen op een paar honderd meter bij je voordeur vandaan, om het elders te halen. Kost geld en energie, terwijl dichter bij huis wellicht dezelfde mogelijkheden geboden worden. Versterk elkaar lokaal, zo ondersteun je de groei van stad en regio, waar je uiteindelijk zelf van profiteert! Een win-win situatie dus waarbij je je eigen netwerk kunt delen en gebruik kunt maken van het netwerk van collega-ondernemers!

DOEN heeft een laagdrempelig, basic format, met uniforme kleine stands, betaalbaar, zonder grote investeringen, om direct in contact te komen met collega-ondernemers. Hierdoor heeft elke standhouder evenveel aandacht. We leiden de aandacht ook niet af met een uitgebreid randprogramma, maar creëren een omgeving waar het makkelijk is om op elkaar af te stappen en kennis te maken.

In tegenstelling tot veel netwerkbeurzen en -bijeenkomsten benaderen we bij de uitnodiging om deel te nemen vooral die ondernemers die je normaal niet tegenkomt. Mensen uit de maakindustrie, technische installatiebedrijven, bouw en bouwgerelateerde bedrijven, toeleveranciers. We hebben hiervoor gekozen omdat we het belangrijk vinden dat DOEN een mix van het totale bedrijfsleven bij elkaar brengt.

Een gewone beurs dus! Veelgehoord en blijkbaar spreekt dit veel ondernemers aan. We laten de toeters en bellen achterwege, en concentreren ons op dát waar DOEN voor bedoeld is: netwerken.

Onze mediacampagne is erop gericht, DOEN zo breed mogelijk bij een zakelijk publiek onder de aandacht te brengen. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met een professioneel mediabedrijf dat DOEN onder de aandacht brengt op alle social media. Tubantia tekent voor de print-media en ook FC Twente speelt hierin ook een belangrijke rol, vanuit hun organisatie wordt DOEN gericht op alle mogelijke manieren onder de aandacht gebracht.
Hiermee bereiken we een gerichte doelgroep die op 10 en 11 mei DOEN komt bezoeken.

Daar wilt u toch bij horen en van profiteren? Let wel: voor slechts € 675 heeft u al een complete stand voor twee dagen!. Laat deze kans niet liggen, gewoon DOEN!

DOEN is dagelijks geopend van 14.00 – 22.00 uur, zodat u ’s ochtends nog naar de zaak kunt. Opbouwen buiten werktijd is geen probleem. Bij de locatie is er volop parkeer-gelegenheid. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

DOEN in Almelo vindt plaats op 4 en 5 oktober, de exacte locatie maken we binnenkort bekend

DOEN in Enschede vindt plaats op 22 en 23 november in Expo Twente Lees meer...

Loading Map....
do, 23 nov. 14:00 Netwerkbeurs DOEN Expo Twente

Foto's

Momenteel zijn er nog geen foto's beschikbaar!