DOEN = Twente

2017-11-22 14:00:00 2017-11-23 22:00:00 Europe/Amsterdam DOEN = Twente Colosseum 70-80 7521PT Enschede MKB Twente info@mkb-twente.nl false YYYY-MM-DD

DOEN = Twente

Door het aantrekken van de economie lopen agenda’s weer vol, en zijn ondernemers druk bezig met nieuwe opdrachten en met het inplannen en uitvoeren van nieuwe projecten. Door samenwerking sterker staan. Dat is de filosofie van DOEN = Twente. Nóg meer ondernemers om mee te netwerken, meer zakelijke bezoekers om mee in gesprek te komen en meer voedingsbodem voor concrete ondernemersvragen. Lekker efficiënt, je kantoor twee dagen verplaatsen naar de beurs, om daar niet vier of vijf gesprekken maar een veelvoud aan contacten te hebben. Dát noemen we nou timemanagement!

DOEN = Twente, hét b2b event voor ondernemend Twente en iedereen met zakelijke belangen in de regio, 22 en 23 november in Go Planet Enschede, wordt het platform voor bedrijven uit alle 14 gemeenten!

De focus ligt bij DOEN = Twente op (MKB-) bedrijven uit alle branches, zoals de maakindustrie, productiebedrijven, metaal, bouw, toeleveranciers. In combinatie met ondernemers uit de zakelijke en financiële dienstverlening, detailhandel, onderwijs en transport brengen we op DOEN = Twente een groot aantal bedrijven bij elkaar. Mix en Match! Laat zien wie je bent en wat je doet. Haak aan bij netwerken van mede-ondernemers. Maak kennis met nieuwe relaties, en creëer op deze manier nieuwe commerciële kansen, met als leidmotief ‘ken uw buurman’. DOEN = Twente is laagdrempelig van opzet, zodat ook ondernemers die normaal gesproken niet snel zouden kiezen om zich op een dergelijke beurs te presenteren, zich thuis voelen. Door de uniforme standbouw is iedereen even benaderbaar. De bankmensen naast de metaaldraaier. Verklein afstand, vergroot omzet.

 

DOEN = Twente is dus niet alléén een netwerkbeurs, maar biedt allerlei voordelen voor deelnemers.

Nieuw dit jaar bijvoorbeeld, en exclusief voor de deelnemers, is de warming-up op dinsdagavond vóór de beurs. Zo kunnen de deelnemers alvast kennismaken met de overige deelnemers. Tegelijk kunnen ze een presentatie bijwonen over hoe je maximaal rendement uit je deelname haalt.

Kort gezegd:

. Een Twente-brede aanpak

. Uniforme standbouw, de stand staat al klaar dus weinig voorbereiding

. Laagdrempelig en betaalbaar

. Een mix en match van bedrijven uit alle branches

. Ken uw buurman

. Een gezellige sfeer met lekker eten en drinken en muzikale omlijsting

. Een actief uitnodigingsbeleid met een uitgebreid bereik in alle 14 Twentse regiogemeenten

. Gratis entree

Maar….DOEN = Twente is méér dan alleen een beurs:

. Gegarandeerde leads

. Een warming-up op de dinsdagavond voor de beurs om alvast kennis te maken met de overige

deelnemers

. Tegelijkertijd een presentatie over hoe je optimaal rendement haalt uit je deelname

. Een terugkomdag met alle deelnemers

. Toegang tot het uitgebreide netwerk van DOEN = Twente met uitsluitend decisionmakers

. Delen van interessante nieuwtjes, vacatures en vraagstukken via onze social media

Deelnemers aan DOEN = Twente staan open voor nieuwe contacten, willen netwerken en zijn op zoek naar u! Haak aan, de investering is gering en het rendement groot.

Meer weten? Kijk op doen.biz voor info of mail ons voor een afspraak.

Petra van der Kruyssen

info@doen.biz

www.doen.biz Lees meer...

Loading Map....
wo, 22 nov. 14:00 DOEN = Twente Go Planet

Foto's