3e tranche multiply van start

2017-09-11 19:00:00 2017-09-11 22:00:00 Europe/Amsterdam 3e tranche multiply van start Brouwerijstraat 1 7523 XC Enschede MKB Twente secretariaat@mkb-twente.nl false YYYY-MM-DD

3e tranche multiply van start

Beste ondernemer,  

Verandert er veel om u heen? Verschijnen er iedere week nieuwe concurrenten op plekken die u niet verwacht? Ziet u nieuwe kansen ontstaan en ontbreekt het u aan de tijd om erop in te springen? Bent u MKB-ondernemer in Enschede in de industrie, handel of dienstverlening met minimaal 5 medewerkers?

Namens onze strategische partners Saxion Hogeschool, Gemeente Enschede en Rabobank Enschede-Haaksbergen nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het project Multiply dat op 11 september weer van start gaat.
Een business-school-student en deskundige professionals dagen u drie maanden lang uit om ‘out of the box’ te denken en marktkansen om te zetten in nieuwe business. Denk aan internationalisering, nieuwe serviceconcepten, marketing- en salesideeën enzovoort. De student schrijft onder professionele begeleiding een concreet uitvoerbaar businessplan dat u helpt mee te veranderen de komende jaren!

We verwachten van u, naast koffie en een werkplek voor de student, vooral ook commitment en tijd om tot een duurzaam businessplan te komen.

Waarom noemen we het project Multiply? Delen is vermenigvuldigen. Het delen van kennis, ideeën en inspiratie zorgt voor een positief sneeuwbaleffect. Door het verbinden van mensen en het delen van kwaliteiten kunnen we met elkaar geweldige resultaten behalen. Door ideeën te delen komt er ruimte voor inspiratie en wordt kennis of daadkracht vermenigvuldigd.
Start van de derde tranche van Multiply is op 11 september a.s. met een Kick-off van 19.00 uur tot 21.00 uur.
Aanmelding kan tot 6 september a.s. op Multiply@saxion.nl. Het aantal deelnemers is beperkt dus meld u snel aan!

Meer informatie
Meer informatie over Multiply vindt u hier.

Met collegiale en ondernemende groet,
CeeCee, Saxion Hogeschool, Gemeente Enschede en Rabobank Enschede-Haaksbergen Lees meer...

Kaart wordt geladen...
ma, 11 sep. 19:00 3e tranche multiply van start The Cee Spot

Foto's

Momenteel zijn er nog geen foto's beschikbaar!